EBA și ”Tomată” au aflat sexul bebelușului! Vor avea…

Publicat: 22/02/2018 | 23:52

EBA este o mămică extrem de fericită pentru că, peste câteva luni, va naște cel de-al treilea copil. ”Ostilitățile” au fost demarate în familia fostului președinte, deoarece ”operațiunea numele” este în plină desfășurare. Ce-i drept, Elena Băsescu este așteptată să aibă ultimul cuvânt în această privință! (VEZI ȘI: A IEŞIT DIN CASĂ NEMACHIATĂ ŞI ÎN PAPUCI. UNDE AM FILMAT-O PE ELENA BĂSESCU LA 1 NOAPTEA… SIGUR NU GHICIŢI DIN 10 ÎNCERCĂRI!)

Cea de-a treia sarcină a Elenei Băsescu – pentru că mai are doi copii minunați, pe Sofia și Traian, din căsnicia cu Syda – decurge exact cum era de așteptat, adică fără să-i pună niciun fel de problemă din punct de vedere medical, au declarat surse din apropierea familiei fostului președinte pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. EBA este în luna a șasea, ceea ce înseamnă că fericitul eveniment este așteptat să se producă în iunie! Mai e destul timp până atunci, astfel că numele viitorului bebeluș din familia lui Traian Băsescu nu a fost încă ales! Desigur, iubitul Elenei, cu 11 ani mai tânăr decât ea, Cătălin ”Tomată” (consumator de șampanii scumpe, Armand de Brignac), a venit cu propria-i propunere, însă Elena și-a exercitat ”dreptul” de veto, astfel că părțile nu au ajuns la niciun acord. Cel mai probabil, decizia finală îi va aparține mezinei ex-președintelui, aprigă așa cum o știe lumea. Desigur, și diferența de vârstă o face mai respectată, pentru că EBA are 37 de ani, iar jumătatea ei, 25. Dar întotdeauna dragostea învinge!

(CITEȘTE ȘI: Elena Băsescu a confirmat sarcina: „În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorința de a avea cel puțin trei copii. Eu și Cătălin suntem foarte bucuroși”)

Însă, desigur, cel mai important lucru este că cel de-al treilea nepot al lui Traian Băsescu – din partea Elenei, pentru că și sora ei, Ioana are un băiat, Radu – va fi, de fapt… o nepoată! Da, potrivit surselor CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, nu prea mai există urmă de îndoială că Sofia Anais va avea o surioară cu care să se joace cu păpușile. Nu că ar fi contat atât de mult sexul copilului, după principiul ”ce-o fi, numai sănătos să fie”!

Afacerile îi merg rău iubitului Elenei Băsescu

Întorcându-ne, însă, la tânărul tătic, Cătălin „Tomată” pare să aibă probleme cu… lichiditățile. Iubitul Elenei Băsescu deține un pub pe Calea Victoriei, dar firma care îl administrează , Tomcat Comserv, controlată de ”Tomată”, are o situație dezastruoasă în evidențele fiscului. În afară de această companie, Cătălin mai deține 33% dintr-o societate, ”La Ciorbărie SRL” și, în urmă cu câteva săptămâni, a devenit administrator în firma ”Luna Pizzeria SRL”, semn că vrea să se extindă, de data aceasta în Băneasa! O analiză financiară arată că firma care se ocupă de pub-ul de pe Calea Victoriei, are ”risc foarte mare” de intrare în insolvență, pentru că a încheiat anul 2016 cu o pierdere de 15.666 lei, înregistrând o cifră de afaceri în valoare de 354.671 RON! (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: FISCUL L-A DECLARAT PE ”TOMATĂ” CU RISC FOARTE MARE DE INSOLVENȚĂ E ALERTĂ ÎN FAMILIA BĂSESCU! IUBITUL CÂRCIUMAR AL ELENEI E CAM FALIT)

”Tomată” este foarte cunoscut în lumea mondenă, fiind o prezență obișnuită la petrecerile VIP. În trecut, s-a iubit și cu actuala soție a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase. Tânărul a absolvit Facultatea de Managament din cadrul Academiei de Studii Economice din București. (VEZI ȘI: Elena Băsescu a slăbit enorm! Cum a ajuns să arate fiica fostului președinte al României la 37 de ani)

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)