Eba & Tomată, în instanță pentru ”custodia” fetiței lor!

Autor: I.D.
Publicat: 02/01/2020 | 23:25

Elena Băsescu nu are o viață chiar liniștită cu Tomată, cel de care s-a despărțit în toamna anului trecut! Sursele CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, au dezvăluit că bărbatul ar ține morțiș să obțină „custodia” fetiței pe care o are cu Eba, astfel că ar fi angajat avocați și ar fi pregătit să ajungă în instanță. Și-ar fi făcut și un plan, iar noi avem detaliile, în exclusivitate.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată au renunțat la căsnicie. Tomată s-a mutat, iar Elena a rămas în locuința pe care a considerat-o, până de curând, un cămin alături de partenerul ei.

Micuța Anastasia a rămas lângă fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu. Părea că disputa s-a liniștit, dar Elena s-ar fi trezit că fostul iubit vrea custodia fetiței!

”A cerut anumite lucruri, în mai multe rânduri. Elena nu a fost de acord și la mijloc a picat fetița”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, un apropiat al celor doi. (CITEȘTE ȘI: EX-UL ELENEI BĂSESCU A DAT ATACUL LA „FETELE DE ORAȘ”, DAR…)

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, zis Tomată

Domiciliul micuței, la mama lui Tomată!

Refuzat de fiecare dată, Tomată ar fi decis să-și pună planul în aplicare, să ia fetița de lângă Eba. În acest sens, el ar fi angajat deja avocați, cărora le-a prezentat toată documentația, iar aceștia au făcut planul de atac.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat detaliile! Astfel, ”fostul” ginere al lui Traian Băsescu ar intenționa să obțină în instanță ”custodia” fetiței, iar domiciliul să fie la mama lui.

De asemenea, Cătălin Gheorghe ar vrea de la instanță stabilirea unui program cu fetița atât pentru el, cât și pentru Eba. Asta în ciuda faptului că Tomată locuiește cu mama lui! Ceea ce înseamnă că ar sta permanent cu fetița, iar Elena ar fi o ”simplă” vizitatoare în acea casă. (VEZI AICI: ELENA BĂSESCU ARATĂ DEMENȚIAL DUPĂ CE A SLĂBIT SPECTACULOS)

Negocieri între avocați

La rândul ei, Elena Băsescu nu ar fi rămas ”visătoare”, ci ar fi acționat în consecință. Ea și-ar fi angajat un avocat, care ar fi liniștit-o, înaintea inevitabilului proces, că fetița va rămâne în grija ei. Un prim pas înaintea primului proces din 2020 în lumea bună a fost făcut de apărătorii celor doi, Eba și Tomată. Astfel, avocații s-au întâlnit și au avut o rundă de negocieri, fără un rezultat care să fie pe placul celor două tabere.

Elena Băsescu are trei copii, Sofia și Traian, cu Bogdan Ionescu, Anastasia, cu Cătălin Gheorghe

Elena Băsescu mai are doi copii, Sofia Anais și Traian, cu Syda

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe se află pe punctul de a rupe, oficial, relația. Fata cea mică a lui Traian Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, zis Syda, și are cu el doi copii, Sofia Anais (4 ani) și Traian junior (3 ani). (NU RATA: ULTIMUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU ARE PROGRAM DE ”REINTEGRARE SOCIALĂ” LA NUBA DUPĂ DESPĂRȚIREA DE EBA!)

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat în 2016, după patru ani de căsnicie.  „Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a dezvăluit Elena Băsescu, la scurt timp după divorțul de Syda.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...