Ei sunt primii concurenți care au acceptat provocarea și intră în ”Ferma”

Publicat: 07/08/2020 | 14:47
Ei sunt primii concurenți care au acceptat provocarea și intră în ”Ferma”

Direct de pe scenă, podiumurile de modă sau pista de raliuri, 16 concurenți au acceptat provocarea de a intra în Fermă. Iar identitatea a patru dintre ei s-a aflat!

Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău și Cezar Ouatu au acceptat provocarea vieții lor. (CITEȘTE ȘI: UNDE ÎȘI PETREC LUNA DE MIERE ILIE NĂSTASE ȘI IOANA. IMAGINI DIN DESTINAȚIA ALEASĂ)

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, a spus Anna Lesko pentru Pro TV.

Direct de pe podiumurile internaționale, Alina Pușcău vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumusețea.

”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, a spus Alina Pușcău.

Octavian Ciovică și Cezar Ouatu vor să câștige

Octavian Ciovică, cunoscutul pilot de raliuri a fost mereu în fruntea clasamentelor. Planul lui este să câștige Ferma, ca sătean, și să își obțină certificatul de pilot de linie. (VEZI ȘI: ACCES DIRECT ÎNCASEAZĂ AMENZI FĂRĂ NUMĂR DE DRAGUL VULPIȚEI. PENTRU CE FILMARE I-A SANCȚIONAT DE ACEASTĂ DATĂ CNA-UL)

”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, a spus Octavian Ciovică.

De asemenea, Cezar Ouatu este decis, la rândul său, să câștige: ”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”.