El e cel mai credincios paznic! Proprietatea lui Gigi Becali e ”pe mâinile” bodyguardului-dansator

Publicat: 15/06/2019 | 22:37

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție cu cel mai credincios paznic al lui Gigi Becali.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Nicio secundă nu și-a părăsit postul! Proprietatea patronului de la FCSB este în deplină siguranță ”pe mâinile” bodyguardului-dansator. Atenție, urmează un video haios!

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați români. Omul de afaceri are o sumedenie de terenuri valoroase în București și în afara Capitalei. Milionarul locuiește într-o vilă uriașă, care valorează sute de mii de euro. Pe domeniul șefului de la FCSB se regăsesc, printre altele, o piscină, terenuri de tenis și multe foișoare. Spațiul este, logic, păzit ca la carte de angajații unei firme de securitate. (VEZI AICI: GIGI BECALI A FOST FILMAT LA TERASĂ CU UN CERŞETOR! S-A AFLAT CE AU ”NEGOCIAT” )

Merită titlul de “angajatul anului”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut imagini fabuloase cu unul dintre paznicii lui Gigi Becali. Bodyguard-ul merită, cu prisosință, titlul de “angajatul anului”. Bărbatul nu și-a părăsit nicio clipă postul și a fost cu ochii în patru tot timpul. Nu a lăsat nimic la voia întâmplării.

În doar câteva secunde, a facilitat deschiderea porților, în așa fel încât șeful Gigi Becali, Fane Dediu, una dintre gărzile de corp ale milionarului, sau Ionuț Luțu, omul de încredere al boss-ului de la FCSB, să poată părăsi domeniul. (Cel mai bine platit job din București)

Eroul nostru a fost la fel de vigilent și când Luminița, soția lui Gigi Becali, a ajuns acasă. Concluzia este că paznicul își face perfect meseria. Super-atent, acesta a luat la rost angajatele unei firme de salubritate care își făceau meseria în fața proprietății milionarului. A pus, probabil, presiune pe ele în așa fel încât să-și termine cât mai rapid treaba.

Paznicul se uită cu atenție la Gigi Becali

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A FĂCUT… ”PLOAIE DE BANI” LA CAFENEA)

A făcut spectacol în fața domeniului

Bodyguardul l-a interogat și pe bărbatul care a adus mâncare la vila lui Gigi Becali, asigurându-se, astfel, că totul este în regulă și că șeful este mulțumit. Concluzia este că proprietatea din Pipera a cunoscutului om de afaceri este pe mâini bune. Ținem să precizăm că paznicul nu a luat pauză nici când nu exista activitate la intrarea în domeniul deținut de boss-ul de la FCSB. La un moment dat, omul a început să facă exerciții fizice în așa fel încât să fie în formă dacă apare pericolul.

Și-a masat mușchii, și-a întins mâinile, a bătut din palme, a țopăit. Asta ca să rămână încălzit și gata de acțiune. Motiv pentru care merită, fără discuție, supranumele de bodyduard-ul dansator. Și, considerăm, toată aprecierea din partea lui Gigi Becali.

El este cel mai crednicios paznic al lui Gigi Becali! Nu și-a părăsit nicio clipă postul și s-a menținut în formă când nu avea de lucru

(NU RATA: GIGI BECALI A DAT SPARGEREA LA BANCĂ, IAR NOI AVEM IMAGINILE ”FLAGRANTULUI”!)

Cum a făcut avere Gigi Becali

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Apoi s-a axat pe imobiliare. A cumpărat pământ și l-a vândut la super-preț. (VEZI AICI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI)

În ediția 2017 a Top 300 Capital, Gigi Becali era cotat cu o avere de 400-500 milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...