El e cel mai dur proxenet din Iași: bătea prostituatele cu spini. Una dintre ele și-a tăiat venele din cauza terorii

Publicat: 18/07/2018 | 15:18

Trei bărbați din Iași, doi frați și tatăl lor, sunt judecați pentru proxenetism, faptele lor fiind cutremurătoare.  (Oferta speciala playstation) Ei abuzau de fete tinere pe care le obligau să facă sex cu șoferi de TIR, unele dintre prostituate întreținând raporturi sexuale și cu sute de bărbați.

Daniel jr. (19 ani), Alin (25 de ani) și Daniel (45 de ani) Ambrozie sunt arestați la Iași după ce anchetatorii au adunat mărturii de la trei fete cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani. Acestea au povestit despre modul barbar în care cele trei rude le-au exploatat.  (Cele mai bune oferte laptopuri)

Cea mai traumatizantă experiență a trăit-o Georgiana, o minoră de 17 ani, care, la începutul acestui an, a fost abordată de Daniel Ambrozie. După câteva zile, bărbatul a invitat-o pe minoră la el acasă, unde a sechestrat-o timp de două luni.

Cinci clienți pe zi

La scurt timp după ce a fost luat captivă, fata a fost dusă într-o parcare, unde a făcut sex pe bani cu șoferi de TIR. Fata avut, în medie, din ianuarie până în martie,  câte cinci clienţi pe zi, tariful perceput fiind de 200 de lei pe oră. (VEZI ȘI: CELEBRUL ESTETICIAN AL ”PĂPUŞICILOR” DIN SHOWBIZ PLĂTEA CÂTE 1.000-2.000 DE LEI PENTRU PROSTITUATE DE LUX!)

Când a vrut să fugă din imobilul familiei Ambrozie, alături de o altă tânără, Georgiana a fost prinsă și bătută cu o creangă plină cu spini.

Juniorul a bătut-o în cap cu creanga plină de spini

Persoana vătămată a discutat cu Diana în legătură cu ceea ce făceau şi au decis să fugă împreună. Nu îşi mai doreau să continue practicarea prostituţiei. La un interval de circa două săptămâni în care au practicat prostituţia, a ieşit pe poartă împreună cu Diana dorind să ajungă la domiciliul său. Ambrozie Daniel-fiul le-a văzut, le-a luat de păr pe amândouă. Au fost duse în casă de către acesta, care le-a legat cu o sfoară de mâini şi de picioare de pat şi a adus un băţ cu spini de afară şi a lovit-o cu el în zona corpului”, au precizat procurorii.

În luna martie, fata a vrut să își taie venele, însă nu a putut merge până la capăt. După câteva zile, ea a fugit și a mers la mama vitregă, formulând, ulterior, și plângere.  La scurt timp, proxeneții săi au fost arestați.

Citește și...