El e polițistul samaritean din Vâlcea! A “înfiat” sute de copii și…

Publicat: 21/11/2019 | 23:40

Un poliţist din Vâlcea a devenit cunoscut în tot judeţul pentru faptele sale bune, prin care ajută sute de copii defavorizaţi. Comisarul a reuşit să mobilizeze o comunitate întreagă şi să strângă donaţii pentru micuți. Mulţi sunt abandonaţi de părinţi sau provin din familii care nu îşi permit să le ofere un trai mai bun. (VEZI ȘI: EA ESTE ELEVA-MINUNE DIN IALOMIȚA! PÂNĂ LA 18 ANI, A SCRIS 24 DE CĂRȚI ȘI A ÎNVĂȚAT ȘASE LIMBI STRĂINE)

Chiar la parterul blocului unde locuieşte, comisarul-şef Eusebiu Predonescu a amenajat un depozit pentru a strânge haine, jucării şi alte bunuri primite din donaţii.

Sprijin pentru copiii fără copilărie

Depozitul unde polițistul strânge haine, jucării şi alte bunuri primite din donaţii

„Am început dimineaţă alături de OAMENII speciali care pun suflet în acţiunile noastre de ajutare a copiilor fără copilărie! Vă mulţumesc, în numele piticilor aflaţi în suferinţă fizică şi sufletească!”, este unul dintre mesajele postate recent de poliţist pe pagina de socializare. (CITEŞTE ŞI: Se întâmplă într-un laborator din Slatina. Maternitatea de roboţi)

Acum, polițistul-samaritean strânge bani pentru a ridica o casă pentru o familie defavorizată.

„Căsuţa din vis de la Șirineasa prinde contur! Instalaţia sanitară şi cea electrică sunt gata! De astăzi se trece la izolarea interioară a căsuței şi la montarea ferestrelor! Mai avem nevoie de susţinerea dumneavoastră pentru a finaliza lucrările şi pentru a cumpăra un aragaz, o butelie, un frigider şi o maşină de spălat!

De sărbători, Bernard şi Andrida vor avea lumină şi apă pentru prima dată! Donaţi din suflet în contul bancar: RO62BRDE390SV47300013900 ASOCIAȚIA FII OM- PENTRU OM ȘI MEDIU BRD – Sucursala Râmnicu Vâlcea.(Menţionaţi: „Donaţie pentru copiii fără copilarie”)! Dumnezeu lucrează prin OAMENII Lui!”, cere ajutor poliţistul, pe pagina de socializare. (NU RATA: POVESTEA TULBURĂTOARE A BĂIEȚELULUI DE 4 ANI PE CARE L-A ”ÎNFIAT” UN TAXIMETRIST)

Psihopedagog și antrenor de fotbal

Polițistul este mereu alături de copii

Poliţistul este de profesie psihopedagog şi s-a angajat în Poliţie în urmă cu 13 ani. Datorită meseriei şi activităţilor preventive desfăşurate în şcolile din oraş, Eusebiu Predonescu a ajuns să cunoască problemele cu care se confruntă micuții și să-i ajute, ulterior, pe mulți dintre ei. Polițistul este și antrenor de fotbal, el reușind să inițieze, gratuit, în sportul-rege, sute de copii din numeroase localități ale județului Vâlcea.  (VEZI ȘI: MATERNITATEA DIN ARAD, RENOVATĂ DE… CAVALERII TEMPLIERI)

Citește și...