Elena Băsescu se pregătește să devină mamă din nou! A vrut să ascundă vestea, dar s-a dat singură de gol

Publicat: 04/02/2020 | 19:36

Elena Băsescu se pregătește să devină mamă din nou! Fata cea mică a fostului președinte al României a vrut să ascundă vestea minunată, dar s-a dat singură de gol! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în premieră dovada, care nu lasă loc de nicio interpretare.

Citește și: Elena Băsescu arată demențial după ce a slăbit spectaculos! Fanii au felicitat-o: “Așa ne place”! FOTO

Elena Băsescu, mămică pentru a patra oară

La 39 de ani, Elena Băsescu are trei copii și se pregătește să devină mămică pentru a patra oară! Informația a fost făcută publică chiar de vedetă, la scurt timp după ce astăzi a devenit mătușă în mare secret și a publicat primele poze cu bebelușul. Totul s-a întâmplat prin intermediul Instagramului, unde a postat imagini emoționante din salonul în care se află verișoara ei și fiul acesteia… Și, printre sutele de mesaje de felicitare, o prietenă i-a scris un mesaj în limba engleză prin care a dezvăluit că, de fapt, în viitorul apropiat, fiica lui Traian Băsescu va deveni mamă iar.

Gabriela Pavel, prietena Elenei Băsescu a comentat la fotografia de mai jos: “One day… you… again”, care se traduce astfel: “Într-o bună zi… tu…din nou”. Fata cea mică a fostului șef de stat a reacționat imediat la comentariul lăsat de buna ei amică și i-a scris: “Cine mă cunoaște… iubita mea”. Astfel… la momentul potrivit, îndrăgita vedetă va anunța că este iar însărcinată. Recent, ea și-a sărbătorit fiul, pe Traian Junior, care a împlinit cinci ani.

Citește și: Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, căruia i-a dăruit o fetiță. Care este motivul separării

Elena Băsescu a dezvăluit într-un comentariu lăsat la postarea făcută astăzi că își dorește să devină din nou mamă © Instagram
Elena Băsescu a dezvăluit într-un comentariu lăsat la postarea făcută astăzi că își dorește să devină din nou mamă © Instagram

Citește și: Elena Băsescu a lăsat politica pentru o afacere cu haine: “Îmi merge peste așteptări”

Elena Băsescu, mamă a trei copii

În vârstă de 39 de ani, Elena Băsescu are trei copii din două relații diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) şi Traian Junior (5 ani), din mariajul cu Bogdan Ionescu, iar Anastasia este rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin Gheorghe, cunoscut drept “Tomată”. Mezina familiei s-a născut pe 4 iunie 2018.

Fostul iubit al Elenei Băsescu are 25 de ani și deține un local în București. El provine dintr-o familie potentă financiar, este absolvent al unei facultăți de management și a încercat să facă carieră de unul singur, fără ajutorul părinților.

Citește și...