Elena Băsescu și-a lăsat fanii mască: ”Arăți ca un manechin! Se vede că…”

Publicat: 08/08/2020 | 11:27

Elena Băsescu, 40 de ani și mamă a trei copii, și-a lăsat fanii mască, după ce a postat pe Instagram o imagine de zile mari, de la mare. Acolo, Eba s-a relaxat la malul mării alături de copiii ei. Sigur, fanii nu au ratat ocazia de a-i transmite aprecieri mezinei lui Traian Băsescu, fostul președinte al României.

CITEȘTE ȘI: ELENA BĂSESCU SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MAMĂ DIN NOU! A VRUT SĂ ASCUNDĂ VESTEA, DAR S-A DAT SINGURĂ DE GOL

 

La 40 de ani, fiica cea mică a fostului preşedinte arată mai bine decât niciodată şi nu ezită să se fotografieze în costum de baie. A făcut-o zilele acestea, iar cei care o îndrăgesc și o apreciază nu au ratat să-i transmită salutările. „Arăți ca un manechin!”, ”Când femeile nu sunt doar frumoase, ci și inteligente”, ” Mămică frumoasă, copii frumoși”, ”Se vede că trăiești la Constanța!”, sunt câteva dintre comentariile pe care Elena le-a primit.

Elena Băsescu, la preparat socată alături de copiii ei

Elena Băsescu s-a fotografiat, recent, alături de Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni), în timp ce preparau împreună socată. „Gustul copilăriei mele”, a scris atunci Elena Băsescu în dreptul fotografiei urcate pe Instagram. Și în care e ”fericire mare”! ”#Socata – gustul copilariei mele➡️ Ingrediente: 4 l apa plata, 20 inflorescente flori de soc ( dupa gust, se pot adauga mai multe) zeama de la 4 lamai, 500 gr miere. Acoperim recipientul si lasam la fermentat 3-4 zile”, a scris Eba.

În vârstă de 39 de ani, Elena Băsescu are trei copii din două relații diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) şi Traian Junior (5 ani), din mariajul cu Bogdan Ionescu, iar Anastasia este rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin Gheorghe, cunoscut drept “Tomată”. Mezina familiei s-a născut pe 4 iunie 2018.

NU RATA: ELENA BĂSESCU A DEVENIT MĂTUȘĂ ÎN MARE SECRET. PRIMELE POZE CU BEBELUȘUL ȘI ANUNȚUL FĂCUT DE FIICA FOSTULUI PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI

Fostul iubit al Elenei Băsescu are 25 de ani și deține un local în București. El provine dintr-o familie potentă financiar, este absolvent al unei facultăți de management și a încercat să facă carieră de unul singur, fără ajutorul părinților.