Elena Ionescu vrea casă în Popești-Leordeni din banii câștigați la Survivor! Și nu e totul!

Publicat: 08/07/2020 | 12:29

Elena Ionescu s-a ales cu un cec de 250.000 de lei, după ce a câștigat prima ediție a realityshow-ului Survivor România 2020. Tânăra de 32 de ani a decis ce va cumpăra cu banii câștigați la competiție.

CITEȘTE ȘI: ELENA IONESCU (EX-MANDINGA) ȘI-A IEȘIT DIN „RITM” DUPĂ SURVIVOR. TALIA DE VIESPE A DISPĂRUT…

Fosta membră a trupei Mandinga are de gând să achiziționeze o casă, în care să locuiască alături de băieţelul ei. „Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, a spus Elena Ionescu pentru Click!

Elena Ionescu vrea casă în Popești-Leordeni din banii câștigați la Survivor! Plus carieră

„Vreau să îmi cumpăr o casă. O căsuță pe pământ, cu un pic de curte. Vreau să am suficient loc cât să se joace băiețelul meu afară. Am și un câine, o cățelușă maidaneză pe care am găsit-o pe stradă și am adoptat-o și pe care o iubim foarte mult. O curticică mică ar fi suficient pentru noi și o căsuță modestă. Știți cum se spune, să ai unde să pui capul… E altceva când știi că e casa ta, oricât de micuță ar fi. Noi acum stăm cu chirie, așa că asta vreau să fac cu premiul de la Survivor România, o casă în Popești – Leordeni”, avea să povestească de curând Elena Ionescu, într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Dar nu numai asta și-a plănuit frumoasa concurentă de la Survivor. Are de gând să investească și în cariera ei. De altfel, lucrează deja la acest aspect. Are în plan mai multe proiecte muzicale și colaborări-surpriză. „În cazul în care mi s-ar propune și mie o asemenea colaborare, iar piesa pe care ar urma să o interpretez ar fi una reușită, aș accepta cu drag”, a mai spus Elena.