Elena Udrea are voie să-și vadă fetița de două ori pe zi în pușcărie!

Publicat: 16/10/2018 | 07:44
Elena Udrea are voie să-și vadă fetița de două ori pe zi în pușcărie!

Elena Udrea este închisă din data de 3 octombrie în închisoarea de femei „Vilma Curling” din San Jose. Fostul ministru își poate vedea fetița de două ori pe zi din pușcărie. Deși avocatul Elenei Udrea spunea că va face recurs pentru că nu este normal ca o mamă să fie luată de lângă un bebeluș nou-născut, autoritățile costaricane au precizat că aceasta își poate alăpta și vedea fetița zilnic.

„În cadrul închisorii există un centru maternal, unde deținutele care sunt mame pot sta împreună cu copiii. Directorul centrului i-a spus despre acest lucru și așteaptă o solicitare din partea Elenei Udrea în acest sens”, a explicat Ministerul de Justiție și Pace. (Citește și DECLARAȚII EXCLUSIVE | Cătălin Botezatu, mesaj pentru Elena Udrea: „E inuman, e animalic”)

Elena Udrea are voie să își vadă fetița de două ori pe zi, atunci când îi este adusă pentru alăptat. Închisoarea are un spațiu special amenajat în cadrul centrului maternal. În urmă cu două săptămâni, Elena Udrea, acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu, a fost reţinută pe stradă, la ora locală 10:00, iar Alina Bica, acuzată de luare de mită şi corupţie, a fost reţinută tot pe stradă, patru ore mai târziu, conform Organismului de Investigaţii Judiciare din Costa Rica. Acţiunea a fost realizată în colaborare cu Direcţia de Informaţii şi de Securitate Naţională. (Vezi aici Iadul pe care îl trăiește Elena Udrea în închisoare. Cum este tratată după gratii iubita lui Adrian Alexandrov)

Citește și...