Elena Udrea, fotografie de senzație la început de an: ”Să aveți credință!”

Publicat: 02/01/2019 | 09:03
Elena Udrea, fotografie de senzație la început de an: ”Să aveți credință!”

Elena Udrea a postat – pe Facebook – o nouă fotografie cu familia sa, însoțită de urări de Anul Nou. În imagine, Udrea, care a fost eliberată în ajunul Crăciunului, apare la un restaurant alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, și de fetița lor.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

„Va urez in noul an sa aveti credinta si puterea de a va transforma dorintele in realitate! La multi ani! La multi ani si celor care isi serbeaza numele astazi, de ziua Sfantului Vasile! Va multumesc tuturor pentru felicitarile si urarile cu ocazia aniversarii mele, in 26 decembrie! Mi-au facut ziua minunata!”, a scris Elena Udrea pe Facebook. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Elena Udrea, alături de Adrian și Eva

Elena Udrea și Elena Udrea au fost eliberate în ajunul Crăciunului din arestul din Costa Rica după ce autoritățile române au renunțat la cererea de extrădare, ca urma a deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție de suspendare a executării pedepsei până la soluționarea definitivă a contestației în anulare depuse. Avocații Elenei Udrea au contestat alcătuirea completului de 5 judecători care l-a judecat pe fostul ministru în dosarul „Gala Bute”. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Elena Udrea și Alina Bica erau în detenţie preventivă în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. ADRIAN ALEXANDROV A DAT LOVITURA! ANUNȚUL FĂCUT DE IUBITUL ELENEI UDREA ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI: „AM…”

Elena Udrea și-a petrecut Crăciunul alături de familie

Ajunsă în sânul familiei sale, fostul ministru a publicat o fotografie, dar și un mesaj emoționant.

„Dumnezeu a făcut o minune și sunt acasă de Crăciun! Mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine și pentru bebelușul meu! Le mulțumesc mamei și lui Adrian că au avut grija de Eva în lipsa mea, sunt o bunică și un tătic minunați! Mulțumesc celor care au făcut posibilă eliberarea mea înainte de sărbători! Vă urez Crăciun Fericit!”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: ADRIAN ALEXANDROV, MESAJ IN MIEZ DE NOAPTE, DUPA ELIBERAREA ELENEI UDREA

Elena Udrea, fericită de sărbători
Citește și...