Elena Udrea, surprinsă într-o farmacie extrem de îngrijorată. Ce probleme a întâmpinat

Autor:
Publicat: 17/07/2019 | 08:54

Elena Udrea a fost surprinsă de curând într-o farmacie, iar martorii susțin că vedeta părea destul de îngrijorată. La scurt timp după ce a intrat în posesia medicamentelor de care avea nevoie, ea a plecat imediat cu bolidul spre casă. 

Citește și: Ce lovitură primește Elena Udrea de la autoritățile române după ce s-a întors din Costa Rica: ”Am renunțat de bunăvoie…”

Elena Udrea, îngrijorată într-o farmacie din București

În vârstă de 45 de ani, Elena Udrea a fost văzută și fotografiată recent într-o farmacie din București. Imediat ce a coborât din mașina de lux pe care o conducea, pe chipul vedetei se putea citi îngrijorarea, semn că problemele întâmpinare sunt unele delicate. De altfel, în nicio clipă din minutele petrecute în farmacie ea nu a zâmbit și, la un moment dat, chiar a tușit serios și și-a ținut o mână în dreptul pieptului, în timp ce, în cealaltă, avea rețeta și portofelul.

Citește și: Super ofertă verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air

Martorii au fost de părere că ea nu se simțea prea bine și au spus că medicamentele cumpărate sunt destinate copiilor mici atunci când întâmpină probleme în primii ani de viață. În timpul vizitei de urgență în farmacie, blonda de la Cotroceni era îmbrăcată într-o salopetă neagră cu dungi albe și o geantă de mii de euro.

Citește și: Primești voucher Blue Air 100 EURO garantat dacă îți iei Samsung + abonament Telekom

Elena Udrea, mesajul transmis la întoarcerea în România

“Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare. Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate.

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi. Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu. Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere! Doamne, ajută! P.S. Am intrat în țară prin vamă Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe pagina ei de Facebook la scurt timp după ce a revenit în țară după ce a locuit în Costa Rica.

Citește și: Ai și telefon, și bani de avion. Ia-ți un smartphone Samsung și primești voucher Blue Air 100 EURO