Elie Saab, creatorul vedetelor de la Hollywood a venit la înmormântarea excentricului Alex Faur

Publicat: 04/05/2019 | 13:21

Durere fără margini în lumea bună a Capitalei! Vedetele din România, prietenii și colaboratorii din toată lumea își iau adio de la Alex Faur. Și Elie Saab, creatorul vedetelor de la Hollywood a venit la înmormântarea prietenului său. Miliardarul este distrus de durere și nu si-a putut stăpâni lacrimile la intrarea în biserică.

Toţi prietenii şi apropiaţii lui Alex Faur sunt şocaţi de dispariția fulgerătoare a tânărului afacerist. Astăzi, cel mai excentric tânăr milionar din România va fi condus pe ultimul drum de rude și apropiați. La Cimitirul Bellu și-a făcut apariția și Elie Saab, creatorul vedetelor de la Hollywood. Miliardarul a venit împreună cu fiul său, Celio, pentru a-și lua rămas-bun de la ”fratele” lor, așa cum îl numeau pe rețelele de socializare.

Miliardarul era vizibil afectat de pierderea bunului său prieten și nu și-a putut stăpâni lacrimile la intrarea în biserică. (CITEȘTE ȘI: VEDETELE AU ȘTERS MESAJELE CARE SOLICITAU AJUTORUL PENTRU ALEX FAUR. MOTIVUL…)

Elie Saab nu și-a putut stăpâni lacrimile

Cine este Elie Saab

Elie Saab este un designer de origine libaneză, născut în 1964. În 1982, la vârsta de 18 ani, si-a deschis primul atelier în Beirut, cu o echipă de 15 angajați. Faima lui a depășit destul de rapid granițele tării sale, fiind la ora actuală unul dintre cei mai importanți designeri din lume.

În 1997, devine primul designer de origine străină, non-italiană, membru de onoare  al  camerei Nazionale della Moda și își prezintă prima colecție internațională la Roma. După doi ani, în 1999, regina Rania a Iordaniei a purtat o rochie Elie Saab, cu ocazia încoronării. Actrița Halle Berry a ales de asemenea, pentru Oscarul câștigat în 2002, să poarte o ținută Elie Saab, ceea ce i-a asigurat designerului o publicitate importantă, devenind din acei ani preferatul numeroaselor vedete. (VEZI ȘI: CE MESAJ A LĂSAT VICA BLOCHINA LA ULTIMA POZĂ POSTATĂ DE ALEX FAUR PE INSTAGRAM)

În anul 2000, Elie Saab este invitat de către Chambre Syndicale de la Haute Couture să prezinte 4 colecții pe an la Paris, Haute Couture and Ready-to-Wear. Beirut rămâne orașul său de suflet unde, în anul 2005,  inaugurează un studio modern, inclusiv pentru mare parte din creația Couture. Este cunoscut faptul că această linie e controlată personal de către designer.

Elie Saab seduce publicul cu piese vestimentare  purtate de vedete internationale la cele mai renumite evenimente. Celebritatile care sunt adepte ale rochiilor marca Elie Saab sunt Halle Berry, Beyoncé, Angelina Jolie, Mila Kunis, Katy Perry, Catherine Zeta-Jones, Salma Hayek, Taylor Swift și Sandra Bullock. Printre cele mai fidele cliente se regăsesc și persoane cu sânge regal precum Contesa Stephanie de Lannoy, Prințesa Beatrice de York, Prințesa Margaretha de Liechtenstein, Prințesa Madelene de Suedia. Astăzi, creațiile marca Elie Saab pot fi găsite în magazinele din Beirut, Paris și Londra.

Familia lui Alex Faur, lovită de un blestem teribil!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații incredibile despre blestemul teribil care a lovit familia celui mai excentric tânăr milionar de la noi din țară. După ce, în urmă cu aproximativ șase ani, și-a pierdut mama în groaznicul accident de autocar din Muntenegru, tragedia în care au pierit 19 români, iar alți 30 au fost răniți, Alex Faur s-a stins fulgerător la vârsta de 40 de ani.

Cu toate că, la scurt timp după pierderea mamei, excentricul milionar a decis să renunțe la vicii și a adoptat un stil de viață sănătos, în urmă cu ceva timp a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă. Și care a avansat destul de repede și i-ar fi afectat serios creierul. Nici măcar intervenția promptă a apropiaților, care s-au mobilizat într-un timp extrem de scurt și au făcut toate demersurile pentru ca Alex să fie transferat la o clinică privată din străinătate, nu l-a mai putut ajuta.

Potrivit surselor noastre, celebrul milionar Stelian Gheorghe s-ar fi oferit să îi susțină costurile pentru tratamentul din străinătate, dar, din păcate, boala de care afaceristul suferea a avansat surprinzător de repede, iar joi, 2 mai 2019, Alex Faur a pierdut lupta pentru viață. Excentricul milionar și-a dat ultima suflare într-un spital din București, la doar două zile după ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc s-au mobilizat pentru a-l salva.

Citește și...