Ce mesaj a lăsat Vica Blochina la ultima poză postată de Alex Faur pe Instagram

Publicat: 03/05/2019 | 15:52

În ziua în care l-a condus pe ultimul drum pe bunul său prieten, designerul Răzvan Ciobanu, Vica Blochina a aflat că a mai pierdut un amic drag: afaceristul Alex Faur. Fosta balerină a lăsat un mesaj simplu, dar extrem de profund la ultima poză postată de milionar pe contul său oficial de Instragram.

Citește și: Vrăjitoarea Monica Ioniță susține că l-a sunat pe Răzvan Ciobanu și i-a spus că o să moară pe 29 aprilie. Cum i-a răspuns designerul

Ce mesaj a lăsat Vica Blochina la ultima poză postată de Alex Faur pe Instagram

Rămasă fără cuvinte în asemenea momente cumplite, Vica Blochina a ales să lase în locul unui mesaj la ultima poză postată de Alex Faur pe Instagram cinci emoticoane în formă de inimă neagră. Același lucru l-a făcut și prietena ei, Denisa Nechifor, însă, ea a pus doar o inimă neagră.

Citește și: Unde și când va fi înmormântat Alex Faur

Pe conturile de socializare ale lui Alex Faur continuă să curgă gândurile de regrete. “Drum lin, Adi, păcat, prea tânăr !”, “Vești șocante. Dumnezeu să îți binecuvânteze sufletul, Alex. Ești unul dintre oamenii buni” “Iubirea, voi păstra întotdeauna iubirea ta în inima mea ❤️? Nu îmi vine să cred!!!”, “RIP brother (n.r.: Odihnește-te în pace, frate) ❤️?”, “Alex, be with the stars and shine in the sky (n.r.: Alex, fii cu stelele și strălucește în cer) ? ??‍♂️” sunt alte cinci comentarii lăsate de unii dintre cei care l-au cunoscut pe afacerist.

Vă reamintim că mai multe personalități, printre care se numără Delia, Anastasia Soare, Cătălin Botezatu, Ana Morodan, dar și altele au distribuit pe Facebook și Instagram un mesaj, în urmă cu câteva zile, în care îi rugau pe fanii lor să meargă să doneze sânge pentru Alex Faur. Din păcate, gesturile lor și eforturile medicilor au fost zadarnice… afaceristul a încetat din viață ieri, în jurul orei 11:00, la clinica din Capitală unde a fost internat.

Excentricul bărbat avea o relație apropiată și cu fiul celebrului designer Elie Saab. În 2015, presa scria că Alexandru Faur este “salvatorul financiar al Elenei Udrea”, deoarece acesta preluase, în baza unui contract de novaţie, creditul de peste 3 milioane de euro pe care fosta blondă de la Cotroceni îl avea la o bancă din România.

Citește și...