Unde și când va fi înmormântat Alex Faur

Publicat: 03/05/2019 | 14:45

S-a aflat când și unde mai exact va fi înmormântat omul de faceri Alex Faur. Apropiații și vedetele alături de care petrecea îi vor aduce câte un omagiu și își vor lua rămas bun înainte ca sicriul să fie depus în locul în care își va dormi somnul de veci.

Citește și: Blestemul care a lovit familia lui Alex Faur. Și-a pierdut mama în accidentul care a îngrozit România, iar el a murit fulgerător la 40 de ani!

Afaceristul Alex Faur va fi înmormântat în Cimitirul Bellu

Omul de afaceri Alex Faur va fi condus pe ultimul drum de rude și apropiați mâine, 4 mai. Ceremonia de înmormântare va începe la ora 13:00 și va avea loc la Cimitirul Bellu din București. El fusese diagosticat cu leucemie, potrivit unor noi informații și a luptat cât a putut cu teribila boală.

“Nu ştia nimeni de problema lui. A ţinut informaţia pentru el, dar poate am fi putut face ceva dacă ştiam mai devreme. De două trei săptămâni am aflat. El zicea că vrea să plece pe picioare de acolo. Era foarte pozitiv. El răspundea la mesaje, oamenii nu credeau că este într-o stare atât de gravă. Am avut pe cineva care mergea foarte des la el. Mereu ne spunea că vrea să înceapă o viaţă nouă. A fost un om foarte vesel şi încerca să binedispună pe cei din jurul lui. Nu ştiu dacă a avut vreun regret, dar ştiu că a avut prbleme după ce şi-a pierdut mama. Alex şi-a ţinut capul sus”, a declarat Mario Iorgulescu în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Designerul Mircea Bărbulescu a vorbit și el despre boala afaceristului la aceeași emisiune TV: “Am fost diagnosticat cu boala asta în octombrie 2015. Eu am avut o şansă foarte mare să descopăr boala în stadiul 2 din 5. Mi-a fost descoperită întâmplător. Referitor la Alex, avem prieteni comuni, ne-am văzut o singură dată. Nu pot să înţeleg cum s-a ajuns aici pentru că boala în anumite faze poate fi tratată. Nu ştiu situaţia lui, nu înţeleg de ce nu a mers să se trateze în străinătate. Şi noi avem medici foarte buni, dar acolo există o tehnologie avansată”.

Vă reamintim că mai multe personalități, printre care se numără Delia, Anastasia Soare, Cătălin Botezatu, Ana Morodan, dar și altele au distribuit pe Facebook și Instagram un mesaj, în urmă cu câteva zile, în care îi rugau pe fanii lor să meargă să doneze sânge pentru Alex Faur. Din păcate, gesturile lor și eforturile medicilor au fost zadarnice… afaceristul a încetat din viață ieri, în jurul orei 11:00, la clinica din Capitală unde a fost internat. El va fi înmormântat mâine, 4 mai.

Excentricul bărbat avea o relație apropiată și cu fiul celebrului designer Elie Saab. În 2015, presa scria că Alexandru Faur este “salvatorul financiar al Elenei Udrea”, deoarece acesta preluase, în baza unui contract de novaţie, creditul de peste 3 milioane de euro pe care Udrea îl avea la o bancă din România.

Citește și...