Emoționant! Ce mesaj a postat fostul concurent de la Antena 1 înainte să moară

Publicat: 19/08/2020 | 11:23

Ultimul mesaj publicat fostul concurent de la Antena 1 înainte să moară este unul foarte emoționant. Rudele și prietenii apropiați încă nu își revin din șocul suferit, deși au trecut câteva săptămâni de la înmormântarea sa. El avea un fiu pe care îl iubea nespus de mult și nu se ferea să îi facă declarații de iubire pe rețelele de socializare.

Citește și: Doliu la Antena 1! Moartea lui a fost anunțată la sfârșitul emisiunii lui Liviu Vârciu. Care este cauza decesului

Ce mesaj a postat Jassim-Mohamad Al Hamdani înainte să moară

Jassim-Mohamad Al Hamdani, fost participant la emisiunea “Rămân cu tine”, a transmis cu ceva timp înainte să se stingă din viață următorul mesaj în limba engleză: “The brightest flame casts the darkest shadow (n.r.: Cea mai strălucitoare flacără aruncă umbra cea mai întunecată”. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului acest gând profund a fost pus la fotografia de profil care este una extrem de interesantă.

Vezi și: A cunoscut celebritatea la Antena 1, iar acum… s-a cuplat cu un renumit milionar!

Familia lui Jassim Al Hamdani, îngenuncheată de durere după decesul lui

Fostul concurent de la “Rămân cu tine” avea un fiu pe care îl cheamă Zian Mayson Al Hamdani și posta destul de des poze cu acesta. Pe 1 iunie, el a publicat imaginea de mai jos, iar la descriere a notat: “La mulți ani, tati!”. Rudele lui Jassim Al Hamdani sunt îngenuncheate de durere după decesul său și se gândesc cu inima sfâșiată la momentul în care băiețelul lui își va da seama că tatăl său biologic a murit când el era foarte mic… și îl va cunoaște doar din fotografii.

El este fiul pe care îl avea Jassim-Mohamad Al Hamdani © Facebook
El este fiul pe care îl avea Jassim-Mohamad Al Hamdani © Facebook

Află și: Antena 1 vrea să o “scuture” pe Emily Burghelea de o sumă colosală! “Nu știu cum au făcut ei calculul ăsta și…”