Antena 1 vrea să o „scuture” pe Emily Burghelea de o sumă colosală! „Nu știu cum au făcut ei calculul ăsta și…”

Publicat: 12/08/2020 | 23:51

Apar noi detalii din culisele scandalului care a aruncat showbizul în aer! Emily Burghelea a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO și a povestit care ar fi premisele unui eventual proces cu Antena 1. 

Demisia cu scântei a fostei asistente de la Acces Direct, Emily Burghelea, continuă să fie unul dintre subiectele „calde” ale showbizului românesc. Frumoasa blondină a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO și a mărturisit că Acces Direct i-ar fi cerut o sumă colosală pentru postările pe care le-a făcut, cu trimitere directă către emisiune, dar și despre cum a reușit să aibă parte de sprijinul avocaților în acest „război” cu postul de televiziune Antena 1.

„După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație). I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri «pe surse» că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta.

După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono. Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat”, a spus Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO. 

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct

(NU RATA: CE SE AUDE DE MAREA REVENIRE A SOȚILOR DIN BLĂGEȘTI LA ACCES DIRECT: „DUPĂ CE VOR IEȘI DIN CARANTINĂ…”)

Fosta asistentă are parte de susținerea unei foste colege de la Acces Direct

Dar asta nu este tot! Printre dezvăluirile sale, Emily Burghelea ne-a mărturisit faptul că povestea violențelor de la Acces Direct și mușamalizarea lor o știe și o fostă colegă din cadrul echipei, care i-a spus că îi poate fi martor fără niciun fel de probleme într-un eventual proces pe care blondina l-ar avea cu Antena 1.

„Chiar și o colegă din interior care încă mai lucrează acolo s-a oferit, în caz de proces, să vină martor și mi-a spus că nici ea nu este de acord cu ce se întâmplă acolo. M-a rugat să îi protejez identitatea momentan. Acum aștept să văd ce o să fie. Sunt optimistă în eventualitatea unui proces și cu siguranță o să îl câștig pentru că am dreptate”, a mai completat Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: CUM S-AU INFECTAT CEI DOI SOȚI DIN BLĂGEȘTI CU COVID-19 + CUM SE MUNCEA LA ACCES DIRECT. „ERA FOCAR, NIMENI NU PURTA MASCĂ” + „AM PLECAT LA TIMP ȘI…”)

Bătăile Vulpiței de la Acces Direct, confirmate de vecinii din Blăgești

Demisia asistentei Emily Burghelea de la Acces Direct ar fi fost cauzată de un motiv de-a dreptul șocant – aceasta a spus că nu a mai dorit să ia parte la mușamalizarea bătăilor pe care le primește Vulpița de la Viorel. Deși emisiunea de la Antena 1 ar fi încercat să convingă telespectatorii că nu este vorba de nicio agresiune, realitatea ar fi alta. Una dintre vecinele lui Viorel și Veronica din Blăgești a făcut mărturisiri cutremurătoare pentru CANCAN.RO. 

Viorel și Vulpița de la Acces Direct

„Veronica și Viorel sunt unii dintre cei mai săraci oameni de la noi de aici. Ea a plecat de acasă din cauza sărăciei, mai are doi frați, de-abia aveau ce să pună pe masă. A ajuns în casa lui Viorel când nici măcar 18 ani nu avea. S-a măritat de mică și a făcut ăsta ce a vrut din ea. A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui. Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât.

Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa. Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei. La ea acasă, chiar dacă era mai săracă, era mai liniștită”, a spus vecina celor doi soți, Viorel și Vulpița, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(MERGI LA: VULPIȚA, FILMATĂ ÎN TIMP CE ÎL “TRADUCEA” PE VIOREL. “VERONICO, CÂND MAI VIN LA TINE?”)

„Eu cred că nu mai poate scăpa de Viorel și de-asta se complace în situația asta. E încă tânără și nu a ieșit în lume să vadă cum trebuie să se comporte bărbații cu femeile, de-asta acceptă bătaia.

Acum, când am văzut la emisiune că a spus asistenta că e bătută, mi-am amintit de ce se întâmpla aici,  în Blăgești, înainte să se mute ei la București. Da, adevărul este la domnișoara Emilia, Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită”, a mai completat vecina Stegarilor, pentru CANCAN.RO, imediat după demisia lui Emily Burghelea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.