Escrocul cu 1.000 de voci a mărturisit legătura cu un fost ministru al Culturii: ”Am lucrat cu ea!”

Publicat: 16/06/2018 | 22:52

Cunoscut de toată lumea ca ”escrocul cu 1.000 de voci”, Romi Varga, condamnat la închisoare pentru că a înșelat zeci de persoane în numele unor personalități ale căror voci le imita foarte bine, a fost recent protagonistul unui experiment în închisoare. (Promotiile zilei la monitoare

Romi Varga a ajuns în atenția polițiștilor în 2003, atunci când și-a dat seama că are un talent care-l poate îmbogăți peste noapte, fără să-l intereseze prea mult că ceea ce face este ilegal. Motiv pentru care a repetat isprava ani de-a rândul. Mai exact, acesta a imitat foarte bine vocile unor personalități ca Nadia Comăneci sau Nina Iliescu, iar în numele lor a cerut sponsorizări de la diverse companii. (CITEȘTE ȘI: PROXENEȚII CARE AU ESCROCAT UN MILIONAR ELVEȚIAN ȘI-AU AFLAT CONDAMNĂRILE)

A fost capturat când se dădea drept Norina Constantinescu, fiica fostului președinte Emil Constantinescu, doar că a demonstrat că este neobosit și și-a continuat planul inclusiv după gratii. În 2017, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar acum își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Rahova. (Reduceri mari la jocuri PC)

 CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat că, zilele trecute, Romi Varga a devenit protagonistul unui experiment realizat de către psihologi criminaliști. Aceștia și-au ales câțiva ”subiecți” aflați în detenție care să-i ajute să creioneze un portret al celor care sunt predispuși să comită infracțiuni. Romi a fost ”cobai” și a fost pus să răspundă, printre altele, care sunt culorile lui preferate. Și a colaborat cu specialiștii fără nicio problemă. (VEZI ȘI: ESCROCUL CU 1.000 DE VOCI A PASAT MAI DEPARTE “AFACEREA”)

Tainele „meseriei” de escroc

Un alt deținut selectat alături de Romi a fost un violator care i-a șocat cu explicațiile pe psihologii prezenți la experiment. Întrebat ce culori preferă, violatorul a spus: roșu și negru. Explicația? ”A spus că roșu îl preferă pentru că înseamnă sânge, și că poate ucide până și îngeri”, ne-a declarat o sursă apropiată experimentului.

Revenind la Romi Varga,  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a mai aflat că acesta a învățat ”tainele meseriei” în perioada în care lucra pentru fostul ministru al Culturii Mona Muscă.

Romi era îngrijitor în vila ei când și-a dat seama că poate s-o imite foarte bine. Atunci a început să dea telefoane în numele ministrului și să pretindă bani, ca o formă de ”sponsorizare”. Varga nu s-a oprit aici: a dat telefoane și în numele secretarei pe care o avea atunci Mona Muscă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...