Este Răzvan Simion din nou îndrăgostit?!!? Prezentatorul a vrut să cucerească, în direct, o brunetă celebră. Detalii uluitoare

Publicat: 08/08/2020 | 21:29
Este Răzvan Simion din nou îndrăgostit?!!? Prezentatorul a vrut să cucerească, în direct, o brunetă celebră. Detalii uluitoare

De când s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion nu a dat impresia că ar vrea să își refacă viața sentimentală atât de repede. Dar, de curând, o brunetă foarte sexy i-a atras atenția, culmea, în timp ce se aflau în direct la TV.

Acum, celebrul prezentator pare pregătit pentru o nouă relație, iar prietenul și colegul său, Dani Oțil, l-a dat de gol. În timpul emisiunii pe care o prezintă împreună, cei doi au avut-o ca invitată pe actrița Mădălina Bellariu. Bruneta i-a atras atenția lui Răzvan, care a început să aibă discuții cât mai personale cu vedeta.

Citește și: Lovitură pentru Răzvan Simion! Lidia Buble vrea să părăsească România? „Este cea mai mare dorință a mea”

Fostul iubit al Lidiei Buble a dat de înțeles că a căutat-o pe internet pe Mădălina Bellariu, după ce a greșit data ei de naștere. Răzvan a spus că ea este născută pe 10 octombrie, în loc de iulie, potrivit Wowbiz.ro. 

Iată cum a decurs discuția dintre cei doi

Dani Oțil, amuzat de situație a răspuns: Ai căutat-o.

Mădălina: A fost ziua mea în 10 iulie. Am ascendent în Leu.

Dani: N-ai numai ascendent.

Mădălina: Dar la ce te referi tu, Dani, luminează-mă!

Dani: Ai și o șansă. Mâine este ziua lui Răzvan Simion, el fiind în zodia Leu

Bianca Nuțu, astrologul emisiunii, le-a explicat că o compatibiltate dintre cei doi ar fi foarte armonioasă. Reacția celor trei a fost una pe măsură.

Dani Oțil: Hai că m-a luat cu călduri

Răzvan Simion: Bă, dar rău

Mădălina Bellariu: Dacă ar fi, ar fi. Dar eu pot să-i spun lui Răzvan pentru că se apropie ziua lui și-și schimbă cumva destinul, că vor fi două rivale, în curând care se vor lupta pentru inima lui

Dani Oțil: Extraordinar, nu una, ci două

Cei doi au și dansat

Lidia nu a uitat de ziua de naștere a lui Răzvan

Celebrul prezentator a împlinit, de curând, 40 de ani. Chiar dacă au trecut recent printr-o despărțire, Răzvan Simion și Lidia Buble au dat dovadă de maturitate și au rămas prieteni buni.

Nu rata: Răzvan Simion, declarații neașteptate! Urmează să devină tătic din nou, după despărțirea de Lidia Buble? „Finalul este cu un copil”

Cântăreața i-a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram, la secțiunea de InstaStory, unde a postat o fotografie cu fostul ei iubit. Lidia Buble nu s-a oprit la o singură postare, ci a împărtășit cu fanii săi mai multe videoclipuri din cadrul emisiunii pe care Răzvan Simion o prezintă alături de Dani Otil.