“Ex”-ul Andreei Antonescu i-a declarat război lui Abi Talent

Publicat: 29/05/2020 | 23:49

Un nou ”război” e pe cale să înceapă în showbiz-ul românesc! Ex-ul Andreei Antonescu l-a ”faultat” pe Abi Talent. Domeniul de internet al cunoscutului artist a ajuns în posesia „Prințișorului taxiurilor”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră și declarații incendiare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile, de natură să declanșeze o mega-controversă în showbiz-ul autohton. (CITEȘTE ȘI: CÂNTĂREȚUL SE IMPLICĂ ÎN SCANDALUL MOMENTULUI: ”ABI TALENT E UN TÂMPIT!” CE ZICE DE ANTONIA)

La scurt timp după ce și-a prezentat ”parteneriatul” cu Dorian Popa, Abi Talent a primit o lovitură sub centură. Mai exact, la doar câteva zile după ce și-a arătat intenția de a-și lansa propriul site, controversatul puști care este în conflict cu Alex Velea a fost ”faultat” grav de ex-ul Andreei Antonescu.

Ștefan Manolache, tânărul supranumit ”Prințișorul taxiurilor”, a anunțat, pe contul lui de socializare că este proprietarul domeniului 1babyabi1.ro, site pe care Ani Talent intenționa să-l lansese cu mare fast. (VEZI ȘI: LEGĂTURA NEŞTIUTĂ DINTRE VULPIŢA ŞI FOSTUL IUBIT AL ANDREEI ANTONESCU. AU FOST FOTOGRAFIAŢI ÎN MAŞINĂ, ZÂMBIND)

”Sunt «fericitul» deținător…”

”Da, așa este, de câteva zile sunt «fericitul» deținător al domeniului 1babybabi1.ro, iar persoana ce mi l-a dăruit m-a rugat să am grijă de el și să fac ce cred de cuviință cu acesta. Am decis că indicat este să-l vând, iar banii obținuți să îi investesc în orice poate repara «dezastrul» lăsat în urmă de inconstiența altora. Am înțeles că ar fi unele persoane interesate cu adevărat să aibă această pagină. În concluzie, dacă nu voi primi nicio ofertă (ceea ce nu cred) sunt hotărât să transform această pagină în cea mai cool platformă de promovat tinerele talente cu o situație materială deficitară, care au o reală nevoie de vizibilitate în mediul online”, a declarat Ștefan Manolache, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ștefan Manolache l-a ”faultat” pe Abi Talent

Reacția lui Abi Talent

Contactat de reporterii CANCAN.RO, Abi Talent părea resemnat și nu a dorit să discute foarte multe pe acest subiect. Extrem de sec, acesta ne-a mărtuisit: ”Păi am luat eu alt domeniu, babyabi.ro”.

Abia Talent a primit o lovitură neașteptată

Abi Talent vs. Alex Velea

Într-unul dintre episoadele de vlog postat pe contul lui de YouTube, Alex Velea spunea despre Abi Talent că l-a „mirosit” imediat. „Am văzut un Story pe care l-a făcut. Era despre mine. Am zis să nu-l sun. Știam ce fel de om e. L-am mirosit repede. Am așteptat să-l văd față în față, poate își schimbă puțin părerea. Am încercat să trec cu vederea acest episod. M-am întrebat de unde are tupeul să vorbească așa cu mine. Eram la un eveniment și, la plecare, l-am văzut pe Abi. Nu aveam cum să nu-i zic ceva. M-am dus la el. I-am zis: vezi că ai vorbit prost de mine. Am lăsat așa fraza, să o continue el.

De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat. Atunci i-am zis: e multă lume aici, altfel îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el. Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul”, a spus Alex Velea. (VEZI AICI: Alex Velea continuă scandalul cu Abi Talent)

 Ștefan Manolache, palmares ”calificat”

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...