Exatlon, 1 septembrie. What’s Up, scandal cu Adrian Blidaru și Mirel Drăgan:„Duceți-vă în **** mea! Să moară familia mea! Ce nesimțiți!”

Publicat: 02/09/2018 | 09:58

Exatlon, 1 septembrie. Scandal în echipa Faimoșilor! What’s Up s-a luat la ceartă cu Adrian Blidaru, apoi cu Mirel Drăgan. Au fost aruncate cuvinte grele, iar artistul a cedat în cele din urmă și a plecat departe de echipa lui.

Exatlon, 1 septembrie. What’s Up s-a enervat teribil și i-a reproșat lui Adrian Blidaru că le spune tuturor cum să arunce și ce să facă. Acesta din urmă a fost șocat de reacția colegului său de echipă și nu s-a putut abține.

„Bă, tu nu ești sănătos la cap? Ai probleme grave”, i-a spus Adrian Blidaru lui What’s Up. „Tu ai probleme, Adiță, cu toată echipa”, a reacționat artistul. (Citește și Exatlon 31 august. Momente de groază în confruntarea cu SUA!)

What’s Up, conflict cu Mirel Drăgan

După prima ceartă, What’s Up s-a luat la harță și cu Mirel Drăgan. Artistul a încercat să-l îmbrățișeze după ce colegul său a obținut un punct, dar acesta din urmă a avut o reacție foarte agresivă și a țipat la el: „Du-te, mă…Mă sufoci!”. What’s Up s-a enervat atât de tare încât a cedat și a plecat departe de colegii săi: „Duceți-vă în **** mea! Să moară familia mea! Ce nesimțiți!”. Echipa adversă a observat și ea reacția ciudată a lui Mirel Drăgan: „Se vede că e turbat!”.  Faimoșii i-au atras și ei atenția sportivului și i-au spus că a întrecut măsura de data aceasta.

„Luați partea aluia care a ținut-o numai în ceartă”, și-a acuzat Mirel colegii. Ulterior, What’s Up s-a întors, a avut o discuție cu Adrian Blidaru și s-au împăcat.

„Nu o mai lua personal”, i-a spus Adrian Blidaru lui What’s Up. (Vezi aici Sezonul 2 ”Exatlon România” – Audiența nu se ridică la nivelul așteptărilor)

 

Citește și...