Exatlon 31 august. Momente de groază în confruntarea cu SUA! Ana Georgescu a căzut și s-a accidentat!

Publicat: 01/09/2018 | 10:11

Exatlon 31 august. Au fost clipe de coșmar în confruntarea cu SUA. Ana Georgescu a căzut și s-a accidentat.(CITEȘTE ȘI: MILIONARUL PLĂTEA 1000 € PENTRU FIECARE PARTIDĂ DE SEX + ”PREMIANTELE” AVEAU BONUS O VACANȚĂ PE IAHT ÎN GRECIA)

Accidentarea i-a speriat foarte tare pe colegii ei. Din fericire nu a fost atât de grav. Ana a fost înlocuită de Șimi. Șimi s-a luptat din răsputeri, însă a fost în cele din urmă învinsă de adversară ei.(NU RATA, AICI: DOCUMENTE ÎN PREMIERĂ DIN DOSARUL CELEBRULUI INTERLOP CARE E TOVARĂȘ CU BĂNICĂ JR.: ”E UN DEȚINUT MODEL! A PARTICIPAT LA PROGRAME ȘI…”)

România a fost învinsă cu scorul de 10-0 de SUA în prima confruntare internațională de la Exatlon sezonul 2. Reprezentanții SUA au câteva luni de experiență în plus față de reprezentanții României. Cel mai aproape de a aduce un punct pentru România a fost Iulian, fost schior. Din nefericire, deși s-a ținut aproape de adversarul sau pe traseu, Iulian a fost învins la doborârea mingilor.(NU RATA, AICI: IULIA VÂNTUR A PURTAT ROCHIA ANDREEI MARIN LA CERBUL DE AUR 2018!)

Citește și...