EXATLON 10 octombrie. Nu a mai rezistat și a abandonat competiția!

Publicat: 10/10/2018 | 21:25

EXATLON 10 octombrie  – Diana Senteș a abandonat competiția. Anunțul a fost făcut de prezentatorul concursului, Cosmin Cernat.

Diana Senteș, una dintre concurentele din echipa Războinicilor de la Exatlon România, sezonul doi, a abandonat competiția care se desfășoară în Republica Dominicană. Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a fost cel care a făcut anunțul în ediția de miercuri, 10 octombrie, a competiției:

„Diana Senteş a plecat acasă în România. A încercat, însă nu a reuşit să se adapteze la Exatlon”, a spus Cosmin Cernat.

„Din păcate, Diana nu a reuşit să se adapteze, e mai sensibilă. Condiţiile de aici au fost mult prea grele pentru ea. Ne pare rău că a plecat, însă cei mai buni să rămână. Îi urăm numai bine, în ceea ce vrea ea să facă în continuare”, a comentat Alin, unul dintre colegii Dianei Senteș din echipa Războinicilor.

CITEȘTE ȘI: DIANA SENTEȘ, RĂZBOINICA DE LA EXATLON ȘI FOSTA IUBITĂ A LUI DANI OȚIL, A ÎNNEBUNIT INSTAGRAMUL!

EXATLON 10 octombrie. Diana Senteș a stârnit controverse în Republica Dominicană

Fosta iubită a prezentatorului de televiziune Dani Oțil a venit cu zâmbetul pe buze în republica Dominicană și a părut că este bine primită de coechipierii săi. Însă lucrurile nu au stat chiar așa. Diana nu s-a bucurat numai de aprecieri atunci când a luat primul contact cu colegii, iar replicile acestora sunt elocvente.

„Ieri, primul nostru contact a fost o obraznicie din partea ei. A zis să stau departe de ea, fără să îi zic măcar „bună”. O să o respect, o să stau departe de ea. Probabil suntem caractere diferite, nu aș vrea să fie ea ca mine sau eu ca ea, dar sper să existe minimium de respect. Nu îmi place obraznicia, nu am vorbit niciodată urât cu cineva, nu o să vorbesc nici măcar cu ea, chiar dacă ieri m-am enervat”, a spus Ana Otvoș, din echipa Rpăzboinicilor, despre Diana.
„Primea impresie pentru mine, cele 15-16 secunde mi-au creat o imagine despre ea și nu e foarte bună. A venit cu o altă mentalitate. Eram perfecți până să vina ea”, a spus și războinicul Iulian Pîtea.
Citește și...