EXATLON 11 octombrie. Acuzații grave în echipa Faimoșilor: ”Dacă nu punctează, gata, mă doare”

Publicat: 11/10/2018 | 22:49

Roxana Vancea i-a acuzat pe colegii săi că uneori nu sunt accidentaţi, ci se prefac. Faimoasa a ajuns la această concluzie după ce toţi membrii echipei sale au dansat după ce au câştigat boxa, chiar dacă unii dintre ei acuzaseră dureri în timpul jocului. 

”Toată lumea cu probleme „reale”, de aici, a dansat. Ea (Ana Georgescu – n.r.) zice ca o dor genunchii. E înaintea mea in competiţie Ana şi e normal să i se mai termine bateriile. Mie mi se pare că majoritatea avem tendinţa, atunci când nu punctăm, să înceapă să ne doara ceva. Deci nimeni nu spune dupa ce puncteaza că îl doare ceva, toţi numai înainte. Dacă nu punctează, gata, mă doare. Sau dacă vezi că adversarul tău e mai bun sau te-a ales un adversar mai bun, nu mai joaca. Cum a facut si Cătălin ăla. Când a vazut că are de jucat cu Pulhac, gata l-a luat umărul direct, în timpul meciului”a spus Roxana Vancea. (CITEȘTE ȘI: MARIANA DE LA “EXATLON” L-A SURPRINS PE GIGI BECALI CU UN CADOU. CUM A REACȚIONAT LATIFUNDIARUL DIN PIPERA)

Diana Senteș a abandonat competiția

Diana Senteș, una dintre concurentele din echipa Războinicilor de la Exatlon România, sezonul doi, a abandonat competiția care se desfășoară în Republica Dominicană. Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a fost cel care a făcut anunțul în ediția de miercuri, 10 octombrie, a competiției.
„Diana Senteş a plecat acasă în România. A încercat, însă nu a reuşit să se adapteze la Exatlon”, a spus Cosmin Cernat. (VEZI ȘI: IONUȚ JAGUARUL, ÎN LACRIMI ÎNAINTE SĂ PLECE DIN NOU LA EXATLON!)

„Din păcate, Diana nu a reuşit să se adapteze, e mai sensibilă. Condiţiile de aici au fost mult prea grele pentru ea. Ne pare rău că a plecat, însă cei mai buni să rămână. Îi urăm numai bine, în ceea ce vrea ea să facă în continuare”, a comentat Alin, unul dintre colegii Dianei Senteș din echipa Războinicilor.

Citește și...