Exatlon 8 noiembrie. Imagini demențiale cu Giani Kiriță! Bagă trabuc la greu și e pus pe glume!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 08/11/2018 | 21:11

Exatlon 8 noiembrie. Giani Kiriță este cunoscut ca un luptător, așa cum o făcea și pe când evolua la Dinamo. Dar în pauzele de la filmări, Giani este extreme de relaxat, fumează trabuc și face glume. Toate imaginile le-a postat pe rețeaua de socializare, unde a atras zeci de comentarii… Nu toate în favoarea lui!

Giani Kiriţă se bucură din plin de statutul de antrenor al Faimoşilor, postură care-i oferă mult mai multă libertate decât în primul sezon, atunci când a stat izolat aproape 5 luni şi s-a hrănit cu orez ”la pahar”. (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU, CADOU NEAȘTEPTAT LA ”ASIA EXPRESS”: ”CE SĂ ZIC… LE MULȚUMESC!”)

Acum însă, poate trage liniștit din trabuc, alături de băștinași, dar și de unii concurenți. (CITEȘTE ȘI: ISPITA MARIA ILIOIU E ȘOCATĂ! CE I S-A ÎNTÂMPLAT LA UN SALON: ”ÎMI LIPSESC BUCĂŢI DE CARNE!”)

Republica Dominicană este patria trabucurilor ieftine şi de calitate. Acestea se găsesc în magazine speciale, se prepară manual şi sunt mai ieftine decât ţigarările obişnuite. Giani a vizitat un astfel de magazin de cum a ajuns în Las Terrenas, imortalizând momentul alături de cei care prepară trabucurile.

 

Citește și...