Exatlon, 8 noiembrie. Mirel Drăgan şi Ionuţ Jaguarul, la un pas să se ia la bătaie

Publicat: 09/11/2018 | 08:01

Exatlon, 8 noiembrie. Mirel Drăgan și Ionuț Jaguarul au fost la un pas să se ia la bătaie după o discuție extrem de tensionată. Totul a pornit după ce antrenorul l-a atenționat pe Faimos că era cu piciorul în afara liniei.

Exatlon, 8 aprilie. Mirel Drăgan a dat vina pe Ionuț Jaguarul pentru nereușita lui. El a spus că nu s-a putut concentra din cauza antrenorului. Giani Kiriță a intervenit și i-a luat apărarea faimosului din echipa lui, iar Iulia s-a băgat Ionuț Jaguarul și Mirel Drăgan, care mai aveau puțin și se băteau în fața colegilor lor. (Citește și Exatlon 8 noiembrie. Imagini demențiale cu Giani Kiriță! Bagă trabuc la greu și e pus pe glume!)

Exatlon, 8 noiembrie. Mirel Drăgan s-a enervat extrem de rău din cauza lui Ionuț Jaguarul

„Ce comentezi tu? Lasă-mă în… Că îţi trag una de îţi sparg gura. Vezi-ți de treaba ta!”, i-a spus Mirel Drăgan lui Ionuț Jaguarul.

„Păi așa e, mă, i-ai spus vezi că ai piciorul afară…”, a intervenit Giani.  Intervenţia lui Kiriță l-a enervat extrem de tare pe Ionuţ, făcându-l să izbucnească şi el.

„Bă, de ce ai reacţiile astea?”, l-a întrebat Jaguarul pe Mirel Drăgan. „Vezi că o forţezi tare! Ai greşit-o urât tare”,a continuat Ionuț.

„Cum o forțez? Adică ce?”, a continuat Mirel. Faimosul s-a dus după antrenorul Războinicilor, pregătit de o ceartă și mai mare: „La ce o forțez? Că nu înțeleg?” (Vezi aici Monica Anghel, posibilă concurentă la Exatlon? ”Ceea ce se întâmplă acolo este nemaipomenit!”)

Citește și...