EXATLON 9 noiembrie. Scandal în echipa Faimoșilor: ”Îmi bag picioarele și plec acasă!”

Publicat: 09/11/2018 | 22:44
EXATLON 9 noiembrie. Scandal în echipa Faimoșilor: ”Îmi bag picioarele și plec acasă!”

EXATLON 9 noiembrie. A fost scandal în echipa Faimoșilor, după ce – în mai multe rânduri – echipa a pierdut puncte importante. Firește că eșecurile amprentează negativ atmosfera din cadrul echipei, iar totul pare a sta pe un adevărat butoi cu pulbere.

Băieții sunt supărați pe fete, fetele consideră că băieții exagerează. Iar cuvintele grele nu lipsesc din acest decor electrizat și electrizant. Băieții sunt de părere că nu numai fetele aduc puncte în concurs, așa cum se spune, deși recunosc – cazul lui Mirel Drăgan, spre exemplu – că au și momente mai dificile. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

„Tot timpul toată lumea ne spune că fetele vorbesc că doar le aduc puncte, că băieţii sunt proşti, că băieţii nu joacă. Din punctul meu de vedere, eu ştiu că am avut o săptămână proastă, dar mi-am revenit”, a spus Mirel Drăgan.
Pe de altă parte, Cristina Nedelcu este de părere că nu se joacă, tot timpul, cu aceeași ”tragere de inimă”. Și exact asta reproșează coechipierilor.  „Băi, fraţilor, se vede clar că la unele jocuri se trage mai tare, la unele mai puţin”, a spus Cristina Nedelcu. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

EXATLON 9 noiembrie. Scandal în echipa Faimoșilor: ”Toată lumea a trecut prin momente proaste!”

Cristi Pulhac a încercat, cum se spune, să împace și capra, și varza.  „Fiind vorba dintre noi, care ne ştim de la început si am tras de la început, asta nu-şi avea rostul. Şi tu ai trecut printr-un moment prost, şi Mona a trecut printr-un moment prost, toată lumea a trecut”, a spus el. Dar Monica a fost tranșantă și, săre surprinderea tuturor, a amenințat că se retrage din competiție:
„Dar poate pe mine, pe noi, că trebuie să tragem pentru echipă, ne interesează să vă susţinem pe unul dintre voi care vrea în finală. Altfel îmi bag picioarele şi mâine plec acasă sau plec în Florida acasă si gata”, a replicat Monica enervată. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)
Citește și...