Exatlon România. Alin Andronic (Tarzan) este dorit de o mulțime de admiratoare. Dar are sau nu o iubită? Avem răspunsul

Publicat: 11/12/2018 | 09:45

Exatlon România. Alin Andronic (Tarzan) este dorit de o mulțime de admiratoare. Totuși, fanii săi se întreabă dacă Alin Andronic este sau nu ”cuplat”. Mai ales că o mulțime de admiratoare sunt ”topite” atunci când acesta apare.   (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Domnișoarelor, iată și răspunsul. Nu! Alin Andronic este singur-cuc, așa că aveți foarte mare grijă care sunt pașii următori pe care îi veți face, fiindcă are de unde să aleagă! 🙂 Alin Andronic nu are iubită, deocamdată, nu este şi nu a fost căsătorit. Nu are nici…copii, așa cum se mai întâmplă, câteodată, atunci când băieții umblă din floare în floare. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Este un tip care extrem de dedicat obiectivelor sale. De pildă, înainte de plecarea în Republica Dominicană, Alin s-a antrenat, din greu, pentru Exatlon, lăsând orice altă activitate în plan secund. Mai precis, el s-a antrenat timp de 6 luni, câte 5-6 ore pe zi, fiind conştient de faptul că preselecţiile urmau să fie foarte dure. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: DRAMA UNUI CONCURENT DE LA EXATLON: ”CÂTEODATĂ DOARE FĂRĂ SĂ FAC NIMIC!”

Dar cine este Alin Andronic?

Alin Bogdan Andronic, in varsta de 30 de ani, este un atlet desavarsit. Originar din Recas, tanarul, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Timisoara, a fost jucator de fotbal la cluburile FC National si CS Recas. Alin s-a lasat de cariera sportiva in urma cu cinci ani de zile si a plecat in Germania unde studiaza, in Frankfurt, economia si administrarea afacerilor.

Pentru a-si castiga existenta, Razboinicul se foloseste de calitatile sale fizice, deloc de trecut cu vederea, si colaboreaza de ceva vreme cu o importanta agentie de modele din Germania, facand pictoriale si reclame pentru diversi producatori de obiecte vestimentare. In momentul de fata, traieste in Darmstadt.

Determinat si perseverent a reusit sa-si perfectioneze limba germana si cunostintele in domeniul matematicii in doar 6 luni. Ca pasiuni, Alin adora sa mearga cu bicicleta prin padure si, in timpul liber, obisnuieste sa joace volei si bowling cu prietenii. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: EXATLON SEZONUL 2. IONUȚ JAGUARUL S-A ÎNTORS ÎN ROMÂNIA ȘI A AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ CARE I-A ADUS LACRIMI ÎN OCHI

Tarzan de la Exatlon nu are, încă, o iubită. Aviz amatoarelor!
Citește și...