Exatlon România. Încă 4 concurenți intră în luptă. Iată cine sunt aceștia

Publicat: 03/02/2019 | 09:09
Exatlon România. Încă 4 concurenți intră în luptă. Iată cine sunt aceștia

Surpriză de proporții la Exatlon România, sezonul 3. Mihai Cernat a făcut un anunț care, în aceeași măsură, i-a susprins și i-a bucurat atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Fiecare echipă a primit încă doi concurenți, iar competiția se anunță a fi din ce în ce mai încinsă și incitantă.

Cosmin Cernat i-a invitat pe fiecare dintre aceștia să se prezinte, iar Vladimir Drăghia și Giani Kiriță așteaptă cu nerăbdare să îi vadă pe traseu.

„Prea multe nu sunt de spus, așteptăm să îi vedem pe traseu astăzi, și nu numai astăzi”, a spus Giani Kiriță. „Ne așteptam, dar nu la doi concurenți, la unul”, a declarat Vladimir Drăghia.

Exatlon România, sezonul 3. Cine sunt noii concurenți

Călin Traian Șerban

Vârsta : 45 de ani

Înălțime : 1,80 cm

Greutate : 73 kg

Profesie : Manager

Originar din Brașov, Călin Traian Șerban este dependent de adrenalină obținută prin intermediul sportului. Face sport de la 6 ani , mergând inițial spre sporturile de echipă.  A practicat 7 ani fotbal (legitimat la ICIM Brașov), apoi, handbal, timp de 3 ani, și înot 2 ani. Născut în zona montană, a îndrăgit și schiul și snowboardingul, devenind instructor. A început să se inițieze în arte marțiale, fiind practicant de karate full contact și deținător al centurii maro. Este tată de fete: Iasmina ( 26 de ani), Maria(16 ani) și mezina Ștefania (13 ani). Participă la Exatlon pentru că se consideră un sportiv polivalent.

Citește și: FILMĂRI NECENZURATE CU ”RĂZBOINICA” DE LA EXATLON! A INTRAT LA UN SHOW PENTRU ADULȚI CU O PRIETENĂ!

Cristina Constantinescu

Vârsta : 33 de ani

Înălțime : 1,58 cm

Greutate : 49 kg

Profesie : Instructor fitness

Născută în București, Cristina Constantinescu este o sportivă foarte experimentată. A început să practice sportul la 4 ani, s-a îndreptat spre gimnastică, dar a practicat și înot, tenis și  volei.A urmat cursurile facultății de kinetoterapie, Universitatea Carol Davila. De nouă ani practică sportul care o reprezintă cel mai bine: karate. In palmares are un titlu de vice campioană națională la kyoku shin.  Cristina este  o persoană foarte ambițioasă, sociabilă, deschisă, veselă și participă la „Exatlon” pentru a-și testa limitele puterii fizice și psihice.

Cristian Dumitrache

Vârsta : 20 de ani

Înălțime : 182 cm

Greutate : 80 kg

Profesie : operator calculator

Ilfoveanul Dumitrache Ciprian vine la Exatlon hotărât să demonstreze cât este de ambițios. În timpul liceului, a practicat timp de 2 ani de zile muay thai (stil de luptă derivat din artele marțiale thailandeze), iar apoi au urmat 4 ani dedicați fitness-ului. Visul său este să urmeze un curs și să devină instructor de fitness. O fire luptătoare și determinată, Ciprian sosește în Republică Dominicană pentru a-și testa limitele.

Citește și: EXATLON ROMÂNIA. CARE ESTE ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE AMI A PĂRĂSIT COMPETIȚIA

Iuliana Aradi

Vârsta:  24 de ani

Înălțime: 1,65

Greutate: 50 kg

Profesie: Instructor aerobic

Iuliana a intrat în competiția „Exatlon” pentru a dovedi că poate să se adapteze într-un concurs extrem de dur și, de asemenea, că toate antrenamentele de până acum i-au călit atât trupul, cât și spiritul. Faptul că a fost aleasă dintre miile de participanți la casting  pentru a participă într-un concurs de o asemenea anvergură o face extrem de optimistă în ceea ce privește rezultatele sale în concurs. Un prim mare pas a fost făcut, depinde doar de ea să meargă cât mai departe în competiție.

Citește și: GIANI KIRIȚĂ A RĂBUFNIT IAR LA EXATLON! CE I-A SPUS UNUI CONCURENT DIN ECHIPA RĂZBOINICILOR

Citește și...