Exatlon România, sezonul 2. Faimosul Silviu Nicolae a revenit în țară: ”În viață să nu mai minți!”

Publicat: 20/11/2018 | 18:52
Exatlon România, sezonul 2. Faimosul Silviu Nicolae a revenit în țară: ”În viață să nu mai minți!”

Exatlon România, sezonul 2. Faimosul Silviu Nicolae a revenit în țară, după ce a fost eliminat, duminică, în urma duelului cu Mirel Drăgan. El intrase automat la duel, având, din păcate pentru el, cele mai slabe rezultate. În această după-amiază, Silviu a aterizat pe aeroportul Otopeni. L-au aşteptat mama şi fratele lui, dar şi Cristi Geamăn. Zâmbitor, Silviu Nicolae i-a strâns în braţe pe mama şi fratele lui, a dat mâna cu Cristi Geamăn şi a stat de vorbă cu Adi Velea, reporterul FanArena. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

La final, când şi-a luat la revedere de la coechipieri, Silviu i-a strâns în braţe pe toţi. Giani Kiriţă a ţinut să îi transmită un mesaj.

„Atât, un sfat îţi dau: În viaţă să nu mai minţi. Şi o să reuşeşti… că în rest… Drum bun!”, a spus Giani Kiriţă în timp ce îi strângea mâna instructorului Silviu Nicolae. „Nu, nu minţim, Giani”, a răspuns Faimosul Silviu, conform știrilekanald.ro.
Faimosul Silviu Nicolae a revenit în țara (sursa foto – stirilekanald.ro)
”Asta e. Nu-mi pare rău. A meritat tot. Mă bucur că v-am lăsat la casă, la vilă”, a spus Silviu la finalul jocului de eliminare. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)
Silviu Nicolae a declarat că a aventura Exatlon a fost cea mai frumoasă experiență din viața sa. În ultimă instanță, s-a adaptat chiar și cu… baraca. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)
”A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Baraca…am reuşit să mă adaptez. Nu m-am ferit de niciun traseu, dar problema pe care o am nu am ştiut de ea. Abia aştept să merg la Braşov şi să sar în cap ca să scap de ea. Când am venit aici, am reuşit să contribui la victoria echipei mele. Sunt foarte fericit pentru asta”, a mai spus Silviu Nicolae. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)
Citește și...