Exclusiv | În mașina lui Răzvan Ciobanu a mai fost găsită o carte de identitate. Al cui este buletinul

Publicat: 29/04/2019 | 12:38

Accidentul mortal în care a fost implicat fostul creator de modă Răzvan Ciobanu ridică deja numeroase semne de întrebare, iar polițiștii încearcă, acum, să stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea acestei tragedii.

Răzvan Ciobanu venea de la Năvodari, în noapte de duminică spre luni și – din primele informații – a pierdut controlul mașinii, a părăsit șoseaua într-o curbă și s-a izbit violent de un copac. Trupul său neînsuflețit a fost descoperit de un localnic, lângă mașina distrusă, iar acesta a apelat numărul de urgență 112 la ora 7.15.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, aduce o informație bombă! În mașina lui Răzvan Ciobanu a fost descoperită o carte de identitate, ceea ce duce automat la ipoteza că acesta nu era singur în mașină, așa cum s-a crezut inițial. Polițiștii au descoperit că respectiva carte de identitate aparține numitului Iulică Cercel. Acesta este născut în 1980 și locuiește în București. Bineînțeles, anchetatorii vor dori să afle de ce respectivul a părăsit locul accidentului și în ce stare se află în momentul de față, el fiind singurul care poate oferi detalii relevante anterioare producerii teribilului accident.

Citește și: Exclusiv | Prima reacție a fostului iubit al lui Răzvan Ciobanu: „Am auzit că..”

Nu purta centura de siguranță

Trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașina pe care o conducea, fiind proiectat, din cauza vitezei, în afara autoturismului. Polițiștii din Constanța au primit un apel la 112 în jurul orei 7.15, de la un localnic, care trecea prin zonă și care a spus că un bărbat este mort lângă o mașină cu care s-ar fi produs un accident. Practic, din cauza vitezei cu care rula, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, din cauza impactului. Cel mai probabil, Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță.

Citește și: Exclusiv | Răzvan Ciobanu s-a sinucis? Detaliul șocant de la fața locului

Citește și...