EXCLUSIV | Primele declarații ale lui Marius Lăzărescu,fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, după ce designerul a decedat într-un accident rutier!

Publicat: 29/04/2019 | 11:09

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile emoționante ale lui Marius Lăzărescu, fostul iubit al designerului, după ce Răzvan Ciobanu a decedat în urma unui incident rutier.(CITEȘTE ȘI: RĂZVAN CIOBANU A MURIT ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT RUTIER ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ. TOATE DETALIILE AICI)

Răzvan Ciobanu, fostul creator de modă decedat în noaptea de duminică spre luni, într-un accident de circulație petrecut în județul Constanța, nu și-a ascuns niciodată orientarea sexuală. Celebrul bărbat a declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale, însă susține că relația lor s-a desfășurat firesc, ca oricare alta.(NU RATA, AICI: EXCLUSIV | ÎN MAȘINA LUI RĂZVAN CIOBANU A MAI FOST GĂSITĂ O CARTE DE IDENTITATE. AL CUI ESTE BULETINUL)

”În ultima perioadă am vorbit cu el. În ciuda tuturor speculațiilor noi aveam o relație bună. Nu doresc să vorbesc despre relația noastră, nu am vorbit nici când eram împreună. Știu că el a fost aseară la Sunwaves, dar nu știu ce a făcut acolo și cu cine a fost. Eu am fost acasă la părinții mei”, a declarat Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ancheta este în curs de desfășurare

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, a mai spus reprezentantul Poliției Constanța.

Citește și...