EXCLUSIV. Primele declarații ale milionarului extravagant, după ce i-a trimis Ioanei Filimon un avertisment terifiant într-o cutie în care a pus și o inimă de vacă

Publicat: 30/09/2019 | 20:00

Războiul dintre Ioana Filimon și fostul iubit, Cengiz Şıklaroğlu, este departe de a se încheia! Iar conflictul dintre cei doi foști iubiți a atins un nivel uriaș, după ce milionarul extravagant i-a trimis frumoasei românce un avertisment terifiant într-o cutie în care a pus și o inimă de vacă. Fostul partener al vedetei a făcut declarații în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre acest gest care le-a dat fiori multor oameni.

Citește și: Ex-iubitul o denunță penal pe sexoasa de la ”Fermă”: ”Îi fac plângere la Poliție fiindcă…”

Primele declarații ale lui Cengiz Şıklaroğlu, după i-a trimis Ioanei Filimon un avertisment terifiant

Cengiz Şıklaroğlu, cunoscut sub numele Cerkes Cengiz, a subliniat în cadrul unui interviu oferit în această după-amiază că decizia de a-i trimite Ioanei Filimon o cutie în care se afla o inimă de vacă și un bilet nu reprezintă o amenințare, ci o variantă de a o determina pe vedetă să își ceară iertare. El nu își dorește banii înapoi, ci doar să primească scuze în mod public din partea româncei și, totodată, să spună că nu a fost ţinută sechestrată de el.

“Sunt Cerkes și nu ameninț oamenii, ci ofer opțiuni și continui cu ceea ce acceptă. Da, i-am trimis acea inimă (n.r.: inimă de vacă ), iar cutia a ajuns în Timișoara în doar două ore. Ioana aprinde o minge de foc doar atingând-o. Românii sunt inteligenți, iar cei cu care am vorbit, au înțeles că Ioana este o mincinoasă și o hoață. Ea a început să mintă despre mine, a folosit presa, a vrut să îmi toace banii. Încă ceva: eu sunt cerchez, nu turc”, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Cengiz Şıklaroğlu.

Citește și: Concurenta-vedetă de la PRO TV e acuzată că l-a șantajat pe milionar cu un sex-tape: ”Mi-a cerut 100.000 € ca să nu difuzeze un video XXX!”

Pe foaia pusă lângă inima de vacă, cerchezul a scris că Ioana Filimon l-a trădat și că data viitoare, în interiorul cutiei părinţii vedetei nu vor mai găsi o inimă de vacă, ci chiar inima ei, relatează Antena Stars.

Ioana Filimon, poveste de iubire toxică alături de un controversat milionar

Fosta concurentă de la “Ferma” și-a început povestea de dragoste cu bogătașul cerchez după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, conform unor surse. La scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente. La sfârșitul verii, frumoasa româncă și Cengiz Şıklaroğlu s-au despărțit cu scandal. Miss România 2016 Ioana Filimon a câştigat concursul de frumuseţe Miss Global Model of the World, desfăşurat în Antalya, în perioada 17-29 octombrie 2018.

Citește și...