EXCLUSIV. Vrăjitoarea Monica Ioniță spune că Răzvan Ciobanu a venit la ea să-l ajute. Ce i-a mărturisit designerul despre iubit

Publicat: 05/05/2019 | 11:19
Contactată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vrăjitoarea Monica Ioniță a făcut, în exclusivitate, noi declarații despre relația pe care a avut-o, de fapt, cu Răzvan Ciobanu și ce ajutor i-a cerut regretatul designer. Mai mult, femeia a dezvăluit ce i-a mărturisit creatorul de modă despre iubit. Vă reamintim că vrăjitoarea Monica Ioniță i-a spus lui Răzvan Ciobanu că a fost blestemat și că avea argintul viu în corp, dar și ziua exactă când va muri.

Vrăjitoarea Monica Ioniță, mărturisiri-bombă despre discuțiile pe care le-a purtat cu Răzvan Ciobanu

În cadrul interviului oferit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vrăjitoarea Monica Ioniță a rememorat cum a decurs relația cu designerul Răzvan Ciobanu. Potrivit declarațiilor sale, a stat de vorbă prima dată cu el în primăvara anului trecut… undeva între sfârșitul lui aprilie și începutul lui mai, când i-a spus despre blestemul pe care îl purta și despre cele două grame de argint viu pe care le avea în trup. Creatorul de modă i s-a confesat și i-a zis că suferă enorm din cauza partenerului de viață, astfel că i-a cerut acesteia să facă o vrajă astfel încât iubitul să aibă sentimente frumoase pentru el și să trăiască împreună în armonie. Monica Ioniță a fost de acord, însă, i-a subliniat că e primordial să scape de blestem mai întâi. Regretatul designer a fost de acord și chiar au început să colaboreze, însă legătura lor s-a întrerupt după ce iubitul lui a început să aibă un comportament frumos față de el. Și… deși a fost avertizat că trebuie să finalizeze ritualul ca să scape de blestem, creatorul de modă se simțea mult prea bine și a neglijat acest aspect, a mai afirmat vrăjitoarea Monica Ioniță .

“La scurt timp după asta (n.r.: după prima discuția purtată) ne-am văzut. După multe adevăruri spuse despre el, mi-a mărturisit că suferă din cauza unui bărbat care îl agresa, îl făcea să sufere, mi-a spus că se schimbase și m-a întrebat dacă exista cale de împăcare între ei! I-am spus foarte clar că se poate rezolva problema lui, însă o să trebuiască să scape prima dată de acel blestem!

Am început o lucrare cu el! Mi-a spus că singura cale ca să aibă încredere în mine este să-l fac pe acel bărbat să-l iubească din nou, lucru și făcut de altfel, după ce a văzut că relația lui s-a îndreptat; mi-a zis că o să continue cu dezlegarea acelui blestem un pic mai târziu. Lucru care nu s-a ținut si prin acel blestem el avea să moară pe acea dată! L-am avertizat, însă a fost foarte fericit că iubitul lui se schimbase!”, a declarat vrăjitoarea Monica Ioniță în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și: Cu ce preț se vând pe OLX rochiile făcute de Răzvan Ciobanu, după tragedie

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis LIVE fiecare moment din ziua despărțirii de regretatul designer.

Citește și...