Explozie într-un bloc din Popești Leordeni. Un bărbat ar fi încercat să se sinucidă dând drumul la gaze. FOTO&VIDEO

Publicat: 26/07/2020 | 22:46

O explozie s-a produs, duminică seară, într-un bloc din Popești-Leordeni. Potrivit martorilor, motivul al fi O acumulare de gaze la demisolul unui clădirii.

Apartamentul de la demisol a explodat, rănind un bărbat care la ora transmiterii acestei știri primește îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul de Arși.

Tentativă de sinucidere?

Tot locatarii spun că victima ar fi încercat să se sinucidă. A fost părăsit de sotie acum 2 săptămâni, care a plecat cu copiii. El a dat drumul la gaze și a încercat să se sinucidă.

Citește și: Cel mai mare secret al Lidiei Buble. Nimeni nu se aștepta la asta! Câte clase a absolvit artista

Înafară de apartamentul victimei, în total au fost afectate alte cinci apartamente. Afectate și ușile unor apartamente de la parter. Structura de rezistenta nu pare afectata. Întreg blocul a fost evacuat.

Incident șocant în Timiș

Un incident șocant a avut loc sâmbătă seara, în gara din Carani. Un bărbat care se afla în apropierea liniilor de cale ferată a fost lovit în plin de tren. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a determina dacă a fost vorba de un accident sau o sinucidere. Bărbatul a consumat alcool înainte de a se arunca în fața trenului.

Din primele informații, bărbatul se afla în preajma liniilor de cale ferată, iar în momentul în care a văzut trenul apropiindu-se a luat-o la fugă prin fața acestuia. Mecanicul de locomotivă nu a mai putut evita impactul și a trecut peste victimă.

Un copil de 11 ani s-a înecat în râul Teleajen. Salvatorii l-au găsit prea târziu

Copilul care s-a înecat, duminică după-amiază, în râul Teleajen a fost găsit în stop cardio-respirator, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Nu rata: Un hipermarket celebru din România s-a făcut de râs cu „Oferta Zilei”. Clienții au început să râdă când au văzut reducerea. FOTO

Potrivit sursei citate, băiatul a fost găsit de persoanele care ajutau la căutarea acestuia. Anterior, ISU a anunţat că la faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj de scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov. Copilul a fost declarat mort.