Fabuloasa poveste de dragoste a cântăreței din Ardeal care a învins de două ori cancerul. ”Soțul meu și cu mama sunt veri!”

Publicat: 20/07/2020 | 11:58

A învins cancerul. Chiar de două ori! Ba chiar a și născut, în timp ce trăia o dramă, boala necruțătoare revenise. Nu a dezarmat nicio clipă, iar acum își duce viața din plin, alături de soțul ei și de cei trei copii, două fetițe și un băiețel. De unde a plecat, însă, povestea de dragoste a Sabinei Leonte Alb și a celui care i-a fost alături în momentele grele? CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii fabuloase.

(CITEȘTE ȘI: MIRACOLUL DIN VIAȚA UNEI CÂNTĂREȚE DIN ARDEAL! A NĂSCUT DUPĂ CE A AFLAT CĂ ARE CANCER, APOI… ”E SEMN DE LA DUMNEZEU!”)

Sabina Leonte Alb culege aplauze și numai vorbe de laudă de la fanii ei, pe care-i încântă cu vocea sa. Are alături un soț pe care l-a cunoscut pe când avea doar 20 de ani și alături de care și-a clădit frumoasa familie. Soarta nu a fost mereu blândă cu frumoasa artistă din Ardeal. A aflat că are cancer, a făcut tratament și a scăpat.

Doar că, după cinci ani, a recidivat. Sabina a trecut, din nou, prin momente cumplite, dar, luptătoare fiind, a învins din nou. Are, acum, două fetițe și un băiețel cu bărbatul despre care spune că ”este un înger”.

Sabina Leonte Alb: „Soacra mea este verișoară primară cu bunicul meu matern”

Cum și-a cunoscut Sabina Leonte soțul? Se poate spune că povestea este fabuloasă! Chiar artista face dezvăluirile. ”Ne cunoaștem de copii, deși el este bihorean și eu bistrițeancă. Soacra mea este verișoară primară cu bunicul meu matern, așa că soțul meu cu mama mea sunt veri de-a 2-lea, cum se spune în popor!

Prin urmare, venea des la bunici în sat și, fiind și neamuri, se întâmpla să ne vedem la evenimentele din familie! Dar povestea noastră s-a concretizat acum 15 ani, când eu eram studentă la Oradea, deși eram doi copii, 20 de ani eu, iar el 22.

M-a cerut de soție la câteva luni de relație, în vara anului 2006 ne-am căsătorit, iar în 2007 am devenit părinți”, a dezvăluit cântăreața de muzică populară.

(NU RATA: EA ESTE CÂNTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ CARE A STÂRNIT INVIDIA PRINTRE ARTIȘTI: ”AM FOST UIMIȚI!”)

”Familia este o binecuvântare!”

Soțul o susține în cariera muzicală, iar Sabina se împarte cu greu între zecile de concerte și spectacole și familie. ”Familia mea este o binecuvântare de la Dumnezeu, pentru care îi mulțumesc Cerului, în fiecare zi. Nu este ușor, într-adevăr, pentru că sunt mai mereu plecată, și mă mistuie dorul de ei.

Dar fac ceea ce-mi place și cumva compensează. Soțul meu este un înger, fără să exagerez, este echilibrul meu, pentru că, știm bine, nu orice bărbat acceptă ca soția lui să fie plecată atât de mult și mai ales să activeze într-o lume a bărbaților, pentru că muzicanții sunt în majoritate bărbați. Dar am avut mereu parte de sprijinul său și de iubirea necondiționată, întotdeauna m-a pus pe mine pe primul loc, ceea ce pentru mine a fost și este colosal”, a spus Sabina Leonte Alb.

Cine este Sabina Leonte Alb

Sabina Leonte a terminat Facultatea de Psihopedagogie însă a decis să-și urmeze visul, de fapt, prima dragoste: muzica. Artista provine din Leșu, județul Bistrița-Năsăud, iar în prezent locuiește în Oradea.

A crescut cu muzica populară, bunicul ei fiind ceteraș. Vocea o moștenește de la mama ei, despre care spune că „impresiona pe oricine avea ocazia s-o audă cântând!”

”Spun Acasă satului meu natal, Leșu, din jud Bistrița-Năsăud, acolo unde m-am născut, am crescut și am învățat la școală până în clasa a 8-a! Am crescut cu cântul popular, în casă, în familie! Înainte de casetofon, mama avea pick-up și discuri ale multor artiști îndrăgiți ai vremurilor, iar ea, la rândul ei, crescuse așa, pentru că bunicul meu era ceteraș, avea un mic taraf, alături de care cânta la nunțile din sat, prin anii ’60-’70.

M-am născut cu muzica în suflet, concomitent cu darul acesta de a cânta! Modelul meu era mama, care cânta atât de frumos încât impresiona pe oricine avea ocazia s-o audă! Vocea am moștenit-o de la mama mea. La mine a fost și este nativ, studiile mele sunt în alt domeniu, așadar profesia mea în diplome este licențiată în Psihopedagogie și masterată în Resurse umane”, a povestit Sabina Leonte Alb.

(VEZI AICI: NORA UNEI CÂNTĂREŢE DE MUZICĂ POPULARĂ DIN GORJ A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. APELUL DISPERAT AL ARTISTEI)

„Foarte multe dintre cântecele repertoriului meu sunt gândite și compuse de mine, dar primul album mi-a fost compus de domnul Mircea Simionca, de la Mureș, creatorul cântecului «Pușca și cureaua lată».

Ulterior, am colaborat cu mai mulți muzicieni, cum ar fi Radu Ciprian, Ovidiu Bartes și lista poate continua! Părerea mea este că, scoțând săptămânal materiale pe piață, ajungi să plictisești, pentru că publicul nu reușește să asimileze o piesă, că deja a ieșit a doua, a patra…  Nici să te plafonezi nu este indicat, undeva la 2, 3 piese pe an este OK, din punctul meu de vedere”, a încheiat artista.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.