Fabulos! Cât de mare este averea strânsă de Dani Mocanu până la vârsta de 27 de ani. Manelistul a spus chiar el suma

Publicat: 10/09/2019 | 15:37
Fabulos! Cât de mare este averea strânsă de Dani Mocanu până la vârsta de 27 de ani. Manelistul a spus chiar el suma

Dani Mocanu a dezvăluit cât de mare este averea pe care a reușit să o strângă până la vârsta de 27 de ani. Excentricul manelist a avut probleme cu legea în trecut, iar recent a ajuns din nou în fața unui procuror din cauza unei melodii. Vă reamintim că el a fost săltat de mascați chiar de ziua sa de naștere.

Citește și: Dani Mocanu a tunat și a fulgerat după ce a fost amendat cu 1.000 de lei: “Îl împușcam pe procuror în…”

Ce avere a strâns Dani Mocanu până la vârsta de 27 de ani

În această după-amiază, Dani Mocanu a transmis un mesaj acid pentru cei care “au uitat” de unde au plecat atunci când au ajuns în top. În rânsurile așternute pe o rețea de socializare, cântărețul a mărturisit că, până în prezent, el a făcut câteva milioane de euro. Cum nu a spus exact suma, mulți intuiesc că este vorba despre una cu cifra 3 în față… cel puțin!

“În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților…O ZI BUNĂ TUTUROR” este mesajul scris de manelist pe contul său oficial de Facebook

Citește și: Dani Mocanu, aroganță supremă în fața procurorului care i-a dat o amendă mai mică de 5.000 de lei: “I-am spus să-și cumpere…”

Postarea lui Dani Mocanu în legătură cu averea strânsă până la 27 de ani a fost însoțită de videoclipul piesei de mai jos, “Mafiot cu suflet mare”.

Citește și...