Familia regretatei Denisa Răducu, primele declarații după ce mormântul ei a ars ca o torță. Răsturnare de situație

Publicat: 03/01/2020 | 13:26

Durerea din sufletele rudelor regretatei Denisa Răducu pe care au resimțit-o în această perioadă a sărbătorilor de iarnă s-a amplificat enorm ieri, după ce mormântul ei a ars ca o torță de la o lumânare, potrivit primelor informații în acest caz. Familia artistei a făcut primele declarații despre această nenorocire care s-a abătut asupra lor și a dezvăluit ce decizie s-a luat în legătură cu locul în care Denisa Răducu își doarme somnul de veci.

Citește și: Maria Ghiorghiu comunică cu Denisa Răducu: “Privea înspre pământ. Era liniștită”

Familia regretatei Denisa Răducu, primele declarații după ce mormântul ei a ars ca o torță

Adelina, sora Denisei Răducu, și soțuț său au acceptat să ofere un interviu despre incidentul petrecut în cursul zilei de 2 ianuarie la mormântul cântăreței. Cumnatul regretatei artiste a mărturisit că, deocamdată, nu știu exact ce s-a întâmplat acolo și că au exclus ideea că cineva a pus intenționat focul. Cu lacrimi în ochi și vocea gâtuită, Florin a spus că incidentul îl consideră un semn… și a subliniat că prea a fost uitată îndrăgita vedetă de unii care și-au făcut nume pe spatele ei. Bărbatul a mai afirmat că, în funcție de vreme, după Sfântul Ion, vor începe lucrările de reconstrucție la locul de veci al Denisei Răducu.

Florin a mai declarat că a vorbit cu socrul său, tatăl regretatei vedete, și au stabilit să-i trimită banii necesari pentru lucrări. El a menționat că își doresc să facă un loc special unde să fie aprinse candelele și lumânările și unul pentru depozitarea jucăriilor de pluș.

Citește și: Adevărul despre boala care a ucis-o pe Denisa Răducu! 2 milioane de români suferă de această maladie fără să ştie

Cumnatul regretatei Denisa Răducu a mai dezvăluit că i-a dat de pomană în Spania, unde locuiesc. Și că sora cântăreței s-a ocupat de trimiterea unui buchet impresionant de flori prin curier, care a ajuns la cimitir, înainte ca mormântul să ia foc.

Cântăreața Denisa Răducu s-a stins din viață în dimineața zilei de 23 iulie 2017, după ce a pierdut lupta cu o teribilă maladie: cancer. Ea avea 27 de ani.