Fanii au rămas mască! Anda Adam, look de Barbie: ”Wow, cât semeni cu Nicky Minaj!”

Publicat: 11/10/2019 | 15:26

Anda Adam și-a obișnuit fanii cu postări senzaționale, dar acum cei care o îndrăgesc au rămas cu gurile căscate! Cântăreața a ”propus” o poză în care arată precum o păpușă Barbie.

Artista s-a lăsat pe mâna unei make-up artiste foarte pricepute, care a transformat-o într-o păpușă Barbie veritabilă. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM, VAL DE CONTROVERSE PE INTERNET DUPĂ CE S-A POZAT ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE MINUSCUL)

”Wow..cat semeni cu Nicky Minaj”, „Nu-mi vine sa cred”, ”Ce cornite frumoase”, ”WOW ce culoare”, au fost câteva dintre comentariile fanilor artistei.

Anda Adam, despre al doilea copil

Anda Adam a declarat în urmă cu ceva timp că se simte pregătită ca în familia ei să mai vină un membru. Fetița ei, Evelin, are patru ani și reprezintă centrul universului pentru artistă. Anda Adam a povestit că va trece prin ceva transformări înainte de sarcină, respectiv va slăbit voit zece kilograme, pentru a se asigura că arată perfect după ce va naște. Artista este pasionată de fitness și „rupe” zilnic sala de forță. (NU RATA: VICTOR SLAV A SPUS ADEVĂRUL ACUM, LA 7 ANI DE LA DESPĂRȚIRE: “ANDA ADAM M-A ‼️” DOAMNE, CE RUȘINOS)

„Nu sunt însărcinată, eu pot să spun că ne dorim foarte tare un al doilea copil. În gândul și planurile mele va mai apărea un copil la anul. Nu vreau să fiu silfidă, niciodată nu am promovat schilodenia, nu sunt pro anorexie. Nu am simțit că mă înțeapă lumea despre asta. Primesc mesaje de la bărbați pe Instagram în care le spun să îmi arat mai des fundul. Nu pot, pentru că oamenii mă vor percepe greșit. Vreau să rămân într-o zonă curată în care să nu-mi arăt tot”, a povestit Anda Adam, la Xtra Night Show.

Cât câștigă Anda Adam

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă nu din muzică face cei mai mulți bani, ci din afacerile pe care le are. Pe lângă cariera muzicală, blondina se ocupă și cu vânzarea de haine.

Se pare că în ultimii 5 ani de activitate, firma din domeniul artistic nu i-a adus satisfacţii financiare vedetei, deficitul total fiind de aproximativ 80.000 de lei. La finalul lui 2018, „Anda Adam Company SRL” avea datorii de 691.789 de lei. (VEZI AICI: CARMEN IOHANNIS, APARIȚIE SPECTACULOASĂ LA FESTIVALUL DE MODĂ DE LA SIBIU! A COPIAT-O PE ANDA ADAM)

În schimb, firma „…By Anda Adam SRL”, cea prin care îşi defăşoară activitatea salonul ei de înfrumuseţare, dar şi magazinul online prin care vinde costume de baie, a avut un profit de 289.882 de lei în 2018. În ultimii 5 ani, firma i-a adus Andei un câştig total de 560.000 de lei, adică de aproximativ 125.000 de euro.

Citește și...