Fata cea mare a lui Puya, amenințată cu moartea. Rapper-ul a făcut publice dovezi înfiorătoare: „O bat pe Melisa cu toporul”

Publicat: 25/05/2018 | 20:35

Emoții și clipe de coșmar pentru familia lui Puya! Artistul a primit mesaje teribile de la o femeie, care amenință că îi va ucide fata cea mare. Melisa are doar șapte anișori, iar celebrul rapper a decis să anunțe poliția. Ulterior, el a făcut publice mai multe replici din discuția pe care a purtat-o cu hărțuitoarea. Imaginile au fost însoțite de un mesaj tranșant. (Console si accesorii gaming)

Puya a făcut cinci capturi la discuția halucinantă pe care a purtat-o cu o femeie, care poartă numele de Ileana pe o rețea de socializare. Într-una dintre imagini se vede cum aceasta l-a amenințat pe artist și a spus: „O bat pe Melisa cu toporul”.

Citește și: Socrul Renatei, fiorosul Kalu, l-a înjunghiat pe ”fratele” lui Puya!

„Cineva se laudă pe net că «o să îi ia gâtul Melisei» (fata mea cea mare) și că «o să mă lase fără un copil»… mi-am spus: «eee, na, e clar că avem de-a face cu bolnavi psihici, frustrați nebuni!» Dar când vine vorba să îmi apăr copiii, eu sunt cel mai nebun!!! Și când zic nebun, mă gândesc la Spitalul de Psihiatrie Obregia… nu la «nebunatic, nonconformist, ouț of the box etc»… ce să fac acum ?
Îmi vine în cap cazul celor 2 copii de 16 ani care au tăiat gâtul celor 2 bătrânei de treabă care i-au luat cu autostopul… și nici acum nu își regretă faptă! Deci se poate!
Oricine ai fi, stai liniștit/a. În lumea asta cretină, copiii mei nu merg nici până la pâine singuri! Și ai să vezi că în toată povestea asta eu o să fiu NEBUNUL, nu tu!”, a scris Puya pe pagina lui de Instagram. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Fanii au încercat să-l liniștească pe cântăreț, sugerându-i că există posibilitatea să aibă de-a face cu un haker.

„E fake contul cred… nici mie nu îmi place foarte mult «Puya», dar tu ca Dragoș, om de rând,ești om bun. Sper să fie o glumă tâmpită sau vreun frustrat care nu mai iese din casă și are filme pe net. Oricum ar trebui să te interesezi de un hacker bun să pui gheruța pe el”, „E fake, doar nu era nebun/a să îți dea mesaj de pe contul real… În ce lume am ajuns să trăim…”, „Așa ceva doar la noi se poate intimplă , oricum Puya nu se teme de mesaju asta , pt copii tăi îți dai viață !!! Respect, Puya de aici din Arad !!!! 👍 „ sunt trei dintre mesajele postate de susținătorii artistului.

Puya e căsătorit de șapte ani

Puya şi Melinda s-au căsătorit în 2011, la un an dupa ce se născuse primul copil. Melisa a venit pe lume pe 30 septembrie 2010. În 2012, rapper-ul și soția lui au devenit din nou parinţi, când li s-a născut cea de-a doua fetiţă, Iuliana.

„Din cauza melodiilor, lumea se așteapta să vorbesc urât în public sau să fiu al dracu’, dar apoi când mă cunosc toți îmi spun că sunt de treabă. A fi familist este un lucru foarte important, trebuie să ții cu familia. Dacă ai avut o viață mai colorata înainte, mai agitata, când se deschide ușa și te duci acasă uiți de tot”, declara rapper-ul într-un interviu mai vechi.

Citește și...