Favoritul pentru șefia FRF a pierdut procesul! Instanța a stabilit că…

Publicat: 28/02/2018 | 23:17

Ionuț Lupescu a primit o lovitură dură după ce a revenit în România. Favoritul pentru șefia FRF a pierdut un proces, iar instanța a stabilit că o proprietate pe care o deține în Snagov poate fi scoasă la licitație în contul unei datorii mai vechi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

În urmă cu mai mulți ani, Ionuț Lupescu a contractat un credit de la o instituție financiară cunoscută din România. Banca a vândut, ulterior, creanța unei firme de recuperări. Fostului mare internațional i s-a pus poprire pe bunuri, mai exact pe o proprietate din Snagov, unde funcționează un dispensar. Terenul are 722 de metri pătrați și are o valoare de 421.228 lei (aproximativ 90.000 de euro). (VEZI AICI: IONUŢ LUPESCU, ÎN DOLIU! TATĂL LUI S-A STINS DIN VIAŢĂ LA VÂRSTA DE 76 DE ANI)

Ferm convins că dreptatea este de partea lui, Ionuț Lupescu a contestat decizia în instanță și a cerut suspendarea provizorie a urmăririi silite imobiliare, începută în dosar. Magistrații au respins, însă, pe 20 februarie, solicitarea, astfel că, în prezent, “Kaiser-ul” este bun de plată.

“Da, este adevărat. Este vorba de un credit pe care l-am luat în urmă cu mai mulți ani. Nu mai știu exact despre ce sumă a fost vorba. Instanța să-și facă datoria”, a spus Ionuț Lupescu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În concluzie, sunt șanse foarte mari ca ex-internaționalul român să rămână fără terenul a cărui valoare este de aproximativ 90.000 de euro. Licitația pentru achiziționarea spațiului va avea loc pe 22 martie. Nu este exclus ca terenul să fie vândut la prima strigare, mai ales că se află în Snagov, o comună situată la 40 de kilometri de București, unde mulți milionari și-au ridicat vile impunătoare.

De precizat că Ionuț Lupescu nu mai are nicio cale de atac. Astfel că, așa cum am precizat mai sus, terenul este ca și pierdut. O primă lovitură cruntă pentru fostul internațional, de la revenirea sa în țară. Recent, “Kaiser-ul” a părăsit Elveția și s-a întors în România, unde a început, deja, campania pentru alegerile de la FRF. Rămâne de văzut dacă pe plan profesional ex-mijlocașul echipei naționale va avea mai mult succes. (CITEȘTE ȘI: NUNTA ANULUI A FOST LA UN PAS SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ NAȘ! IONUȚ LUPESCU L-A SALVAT ÎN ULTIMA CLIPĂ PE ADRIAN TĂRĂU. VEZI CINE ESTE OMUL POLITIC PE CARE L-A ÎNLOCUIT „KAISERUL”)

Candidează pentru postul de președinte al FRF

La începutul săptămânii, Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Fostul director al Comisiei Tehnice UEFA este susţinut de ex-fotbalişti din “Generaţia de Aur”, dar şi de Mircea Sandu, cel care a fost șef al FRF timp de 24 de ani. Alegerile vor avea loc 18 aprilie, în cadrul Adunării Generale. (NU RATA: EXCLUSIV. ADEVĂRUL A IEŞIT LA IVEALĂ. CE „LUPTE SUBTERANE” S-AU PURTAT ÎN RĂZBOIUL DINTRE BOŞII DE LA FRF)

Până în prezent şi-au mai anunţat intenţia de a candida actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, şi foştii fotbalişti Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu. Campania fostului internaţional se va desfăşura sub sloganul “Ionuţ Lupescu – Din nou pentru România”. Cel poreclit “Kaiser-ul” încă din perioada când era jucător activ este creditat cu prima șansă la câștigarea alegerilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)