Femeia alături de care a plecat Mihai Trăistariu în Grecia: „Ne-am ars toată ziua”

Publicat: 11/07/2018 | 21:45

Mihai Trăistariu, cântărețul care a reuşit de-a lungul timpului să cucerească publicul cu vocea sa, se bucură de o bună meritată vacanță în Grecia. În urmă cu puțin timp, artistul a făcut o mărturisire pritenilor din mediul virtual. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat cine este femeia alături de care se relaxează îndrăgitul artist(CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO ȘI DORIAN POPA, ÎN IPOSTAZE INTERZISE MINORILOR! TOTUL A FOST FILMAT)

Mihai Trăistariu a postat pe contul lui de pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de o prezență feminină. ”După ce ne-am ars toată ziua la soare … iesim la plimbarea de seară. Grecia e superba”, a fost descrierea pe care a postat-o cântărețul alături de poza cu pricina.  Bruneta care se bucură de peisajele minunate din însorita Grecie este nimeniu alta decât managera artistului.

Mihai Trăistariu în vacanță alături de manager

Fanii l-au taxat imediat

La scurt timp după publicarea fotografiei, fanii cântărețului nu au stat cu mâna în sân și l-au taxt imediat cu câteva mesaje acide. ”Awww, ai mers cu mami în vacanță!!! / Interesantă treaba asta…sau unde vreți voi”, sunt doar câteva din mesajele internauților.

Citește și...