Știrea momentului despre jandarmerița bătuta de huligani în Piața Victoriei. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Publicat: 14/08/2018 | 10:33

Femeia jandarm care a fost lovită la mitingul care a avut loc vineri în Piaţa Victoriei şi un alt jandarm vor fi externaţi marţi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.

Amândoi vor pleca astăzi. S-au făcut investigaţii şi sunt bine, o să plece astăzi„, a spus medicul.

După violențele din Piața Victoriei de vineri seara, tânăra de 23 de ani a ajuns la spital. Ulterior aceasta a fost vizitată de ministrul de Interne, Carmen Dan, și de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ambele dând asigurări că starea tinerei este una bună. Astăzi, medicii au decis să o mai țină în spital pe tânăra jandarmeriță după ce aceasta a acuzat dureri puternice în zona capului, informeză știripesurse.ro.

Citește și: Primele cuvinte rostite de jandarmerița bătută, după ce a scăpat din mulțimea furioasă: ”Fraților, unde dracu… ”

„Din cauză că există aceste simptome şi la ea şi la colegul ei, dureri de cap, vom face unele analize în plus, un CT (computer tomograf, n.r.) şi după acestea vedem care va fi situaţia”, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca.

Mesajul Jandarmeriei

Sunt imagini care nu ne fac cinste. Am un mesaj și mă bucur foarte mult că îmi dați această ocazie să transmit oamenilor de bună credință, oamenilor care înțeleg ce se întâmplă și care, după ce va trece această emoție și întreaga manipulare, pentru că există o întreagă isterie și se vehiculează informații neadevărate, în momentul în care această emoție va trece, și oamenii vor deveni raționali, și vor analiza la rece și vor vedea că acțiunea noastră a fost una necesară, iar cazurile acestea punctuale vor fi cu siguranță pedepsite conform legii. Nu putem să aruncăm vina asupra unei instituții pentru niște cazuri izolate, puctuale, care s-au întâmplat și care vor fi analizate”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmerieri Capitalei, la Digi24.

Vezi și: Imagini de pe patul de spital cu jandarmerița bătută de huligani