Fiica cea mare a Ionelei Prodan a plecat în America: „Este pur și simplu distrusă!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/04/2018 | 12:58

Ionela Prodan a murit, luni (16 aprilie), la vârsta de 70 de ani. Vestea că mama ei a decedat a prins-o pe Anca, fiica cea mare a cântăreței, în America. Deși cântăreața era grav bolnavă, starea ei părea să se stabilizeze, astfel că fata ei a fost convinsă să plece în S.U.A.

Anca, fiica cea mare a Ionelei Prodan a luat decizia de a se întoarce în America, după ce a stat alături de mama ei mai bine de două săptămâni. Cea care a convins-o să plece a fost chiar cântăreața de muzică populară. Artista a convins-o pe fata ei că este din ce în ce mai bine și că nu are de ce să se îngrojoreze. După ce s-a consultat cu sora ei, Anca a luat primul avion spre Statele Unite ale Americii. Acum, fiica cea mare a Ionelei Prodan este absolut devastată.

„Își reproșează că nu a rămas”

„În urmă cu câteva zile, Ionela Prodan i-a spus Ancăi să plece acasă, la Las Vegas, pentru că ea este mai bine. Lucru care se putea observa, fiindcă reacționa la tratament. Optimistă, fiica ei a ascutlat-o și, după ce s-a consultat cu Anamaria, a luat avionul spre Statele Unite. Acum, este pur și simplu distrusă! Își reproșează că nu a rămas până în ultima clipă lângă mama ei”, au dezvăluit apropiații familiei Prodan, potrivit wowbiz.ro.

 

Citește și...