Fiica celui mai cunoscut milionar din România s-a împăcat cu șmecherașul, iar noi avem proba-video!

Publicat: 30/12/2018 | 22:49

Răsturnare spectaculoasă de situație în lumea bună. Fiica celui mai cunoscut milionar din România s-a împăcat cu “șmecherașul” pe care îl “traducea” cu o lună în urmă, iar noi avem proba video. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Cei doi tineri s-au sărutat pe șest într-un restaurant din zona Floreasca, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă filmări în exclusivitate.

(VEZI AICI: CEA MAI CURTATĂ BURLĂCIȚĂ DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATĂ LA ”O VORBĂ” ÎN DOI CU JUNIORUL LUI SICĂ DE LA MELODY!)

În toamnă, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit că una dintre cele mai curtate burlăcițe din țară și, totodată, fiica cea mare a unui celebru milionar, s-a combinat cu un cunoscut băiat de oraș, Mihai Theodor Mincu (TOATĂ POVESTEA AICI). Fix când relația dintre cei doi părea să meargă pe drumul cel bun, tânăra a căzut în “ispită” și s-a afișat cu un puști de bani gata, al cărui tată este bine înfipt în serviciile secrete!

Povestea lor de dragoste nu a durat, însă, mult. Pentru că fiica celui mai cunoscut milionar din România a revenit alături de Mihai Theodor Mincu, care a trecut peste faptul că în urmă cu doar câteva săptămâni era ”tradus”. “Șmecherașul” și “burlăcița” s-au împăcat, iar noi avem dovada clară și de netăgăduit.

(CITEȘTE ȘI: SEXOASA A RECIDIVAT CU EX-UL, ÎN TIMP CE LOGODNICUL MECANIC AUTO ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU BLOGERIȚA!)

Și-au aruncat priviri “dulci” în restaurant

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi tineri într-un restaurant de lux din zona Floreasca. Ca doi îndrăgostiți, s-au așezat unul lângă celălalt. Și-au comandat de mâncare și și-au aruncat priviri “dulci”. De precizat că fata celebrului milionar a fost toată numai un zâmbet cât timp s-a aflat în compania “șmecherașului”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Punctul culminant a fost atins cu doar câteva minute înainte ca îndrăgostiții să plece din restaurant. S-au sărutat pe șest în local și au demonstrat că legătura lor este ca la început. Rămâne de văzut dacă vor trece și la următorul nivel al relației. Cert este că se potrivesc de minune și formează un cuplu frumos. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Fiica celui mai cunoscut milionar din România s-a împăcat cu iubitul ei, Mihai Theodor Mincu

(NU RATA, AICI: FIICA UNUI MULTIMILIONAR DIN TOP 300 ȘI-A DENUNȚAT TATĂL LA POLIȚIE)

„Craiul de Dobroești”, iscusit în afaceri

Mihai Theodor Mincu este cunoscut în lumea bună a Capitalei drept ”crai de Dobroești” și unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. În vârstă de 28 de ani, tânărul care a ajuns să o cucerească pe fiica celui mai popular afacerist din România pare să fie un iscusit în ale afacerilor și asta pentru că, potrivit zvonurilor din lumea bună, a reușit să strângă o mică avere din comercializarea accesoriilor de lux dedicate reprezentantelor sexului frumos. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Mihai Theodor Mincu, tânărul care a cucerit-o pe fiica celui mai cunoscut milionar din România

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...