Fiica unui celebru patron din Liga I s-a sărutat erotic la Brezee cu fiul lui Pițurcă!

Publicat: 22/08/2018 | 22:44

Relația dintre doi copii celebri e pe cale să arunce în aer lumea fotbalului românesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare despre relația ”interzisă” pe care fiica unui patron din Liga I o are cu Piți Jr.(Super oferte la accesorii gaming) Loverboy-ul a sărutat-o erotic, ferit, la Breeze.(CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL MILIONAR PHILIPP PLEIN A TRIMIS AVION PRIVAT ÎN ROMÂNIA DUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU!)

DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații bombă despre relația ”interzisă” pe care o au doi copii celebrii din România. Cu toate că Alex Pițurcă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu ex-știrista Iulia Pârlea,  fiul celebrului technician Victor Pițurcă a atentat la fiica unui patron din Liga I care până acum nu s-a expus oficial cu niciun bărbat.(NU RATA, AICI: BOMBA-SEXY ȘI MILIONARUL CU AVION, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ!)

Sâmbăta trecută, după ce a petrecut, într-un mare stil la LOFT, în jurul orei 23.30, Piți Jr. a decis să schimbe ”terenul de joc” în clubul în care se afla domnișoara cu pricina. Îmbrăcat lejer, cu o pereche de pantaloni scurți și o cămașă, fiul fostului selecționer, a descins în mare stil la Brezee, în căutarea ”cenușăresei”.(NU RATA, AICI: ”PRINȚIȘORUL GRESIEI” & IUBITA MANECHINĂ S-AU HÂRJONIT ÎN PARCARE, IAR NOI AVEM FILMĂRILE INTERZISE MINORILOR!)

Piți Jr. ipostaze tandre la Brezee

În jurul orei 02.00, pe culoarul ce duce spre toalete, un loc ferit de ochii curioșilor, cei care merg în renumita locație știu destul de bine, Alex Pițurcă a fost surprins în ipostaze tandre cu fiica patronului din Liga I. Cei doi amorezi , se pare că nu au ținut cont de relațiile amoroase pe care le au, dar nici de rivalitățile dintre celebrii lor părinți care în trecut au fost și parteneri de jocuri de noroc și au dat frâu liber pasiunii. Minute bune, Alex Pițurcă și domnisoara s-au sărutat pasional. Din câte se pare, rochia scurtă și de culoare albă pe care o purta fiica patronului l-a încins destul de tare pe Piți Jr. care nu s-a sfiit să o mângâie tandru în timp ce o săruta cu foc.(NU RATA, AICI: CELEBRA AMANTĂ A FOTBALIȘTILOR LUI GIGI BECALI, PARTY PE IAHT LA ST. TROPEZ CU O BRIGADĂ DE MILIARDARI!)

Fiul lui Victor Pițurcă a atentat la fiica unui patron din Liga I

Cu siguranță, acest episod fierbinte ce s-a petrecut la malul mării va avea urmări dezastruoase, atât în relațiile amoroase ale celor doi ”actori” cât și între cei doi părinți celebri care, de-a lungul timpului, au fost protagoniștii mai multor episoade tensionate.(NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. S-AU ALINIAT PLANETELE PENTRU PREZENTATOAREA TV. ŞTIRISTA DE LA DIGI24 L-A ”STRIVIT” PE PIŢURCĂ JR.! VĂ PREZENTĂM ŞI DOVADA FILMATĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...