Filmări-bombă cu doi fotbaliști din Liga I într-o cameră de la Intercontinental: ”Erau praf, leșinați! Au adormit înainte să…”

Publicat: 17/08/2018 | 22:33

Doi dintre cei mai promițători stranieri care evoluează pe prima scenă a fotbalului românesc s-au distrat pe cinste alături de o brigadă de fete „calificate”, într-un renumit hotel din centrul Capitalei. (Super oferte la accesorii gamingCANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: FAMILIA GEOANĂ, VACANȚĂ DE PESTE 100.000 $ CU CEL MAI MARE DUȘMAN AL PREȘEDINTELUI SUA)

DAS – Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro – a intrat în posesia unor detalii incredibile despre „escapada” celor doi jucători. E vorba de Gaetan și Hamidou, care evoluează pentru nou promovata AFC Dunărea Călărași. Fotbaliștii ar fi dat o mega-petrecere într-un hotel faimos din centrul Capitalei. (NU RATA, AICI: ALEX ERBAȘU, FOSTUL SEX-SIMBOL AL ROMÂNIEI, A FĂCUT SUPER-CHEF PE LAC)

Potrivit unor surse bine informate, în urmă cu câteva săptămâni, cei doi jucători de la Dunărea Călărași au început petrecerea alături de o brigadă „calificată” de fete de oraș, într-un club de fițe din București.  (Console si accesorii gaming După ce ar fi spart câteva mii de euro pe mai multe șampanii scumpe în Bamboo, cei doi au continuat distracția la Intercontinental.

În imaginile obținute de DAS, gabonezul Gaetan ține prim-planul. Îmbrăcat doar în lenjerie intimă și cu o mină un pic euforică, sportivul trage de zor dintr-o narghilea. Scena se petrece în… baia camerei de hotel, acolo unde fotbalistul s-ar fi retras alături de colegul său de echipă și de trei domnișoare cu chef de viață. (NU RATA, AICI: CE HOTĂRÂRE AU LUAT MOȘTENITORII STELEI POPESCU ÎN PRIVINȚA CASEI DE LA MARE)

Cei doi jucători ar fi dat un adevărat „recital”, în seara respectivă. ”Când au ajuns la hotel, au greșit camera. Au încercat cheia la altă ușă și au deranjat turiștii din hotel, care au făcut reclamații. Au fost ei doi, cu trei fete. Imediat ce au ajuns în hotel, Gaetan și Hamidu s-au băgat îmbrăcați în cadă. Se vede destul de clar că sunt mari petrecăreți”, ne-au mărturisit sursele citate.

Din păcate pentru ei, se pare că fotbaliștii erau prea obosiți pentru a continua distracția în același ritm. ”Erau praf, leșinați! Au adormit înainte ca fetele să înceapă «show-ul»”, au adăugat sursele noastre.

Gaetan, distracție maximă la hotel

Hamidou Keyta a evoluat pentru Saint Etienne

Născut la Montivilliers pe 17 decembrie 1994, Hamidou Keyta (184 cm – 74kg) a evoluat ca extremă (atât dreapta cât şi stânga) la Auxerre B (2013-2014), Le Havre B (2014 – 2015), Trelissac (2015-2016), Saint Etienne (liga I, 2016-2017) şi Chambly (L3, din septembrie 2017), în 81 de meciuri marcând 19 goluri. Pentru Saint Etienne, a bifat patru partide în campionat şi două în Cupa Franţei, înscriind un gol.

Gaetan a înscris patru goluri pentru echipa condusă de Dan Alexa

Gaetan Missi Mezu este şi cetăţean francez, fiind născut la Villeneuve-d’Ascq şi a crescut la juniorii lui Toulouse Fontaines Club, o echipă din Toulouse. A ajuns la Dunărea Călăraşi în luna septembrie a anului 2017, iar până acum a bifat 17 meciuri în tricoul formaţiei pregătite de Dan Alexa şi a înscris patru goluri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...