Filmări în premieră cu fostul ”ginere” al lui Băsescu & iubita

Publicat: 30/12/2018 | 22:51

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în premieră, filmări cu Giovanni Francesco, fostul ”ginere” al lui Traian Băsescu, și iubita sa. Cu doar câteva zile înainte de Revelion, cuplul a fost într-un mall din Capitală, de unde a făcut ultimele cumpărături. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Giovanni Francesco a devenit celebru prin prisma relaţiei pe care o începea, în 2007, cu Ioana, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, divorţată, pe atunci, de numai şase luni. Cei doi s-au iubit timp de şase ani, până în 2013, iar mulţi se aşteptau ca povestea lor de dragoste să aibă o finalitate frumoasă. Mai exact, în faţa altarului.

(VEZI AICI: NOUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU E FOTOMODEL LA BUCUR OBOR)

O anchetă DNA a pus însă punct relației, deși Giovanni Francesco stabilise inclusiv data nunții cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României. Ulterior, ex-acționarul Music Channel și Hit Music Channel a dispărut din viața publică. A început o relaţie cu o fostă angajată de la posturile amintite, căreia i s-a dedicat în totalitate. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Au umplut căruciorul cu produse

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Giovanni Francesco și partenera sa, Geby, într-un mall din Capitală, în timpul unei sesiuni de shopping. Îmbrăcați lejer, cei doi au umplut căruciorul cu produse și s-au plimbat ca un cuplu obișnuit. Nu au ieșit cu nimic în evidență, au fost discreți și s-au concentrat pe achiziționarea strictului necesar.

(CITEȘTE ȘI: FIICA CEA MARE A PREȘEDINTELUI BĂSESCU A SLĂBIT DRAMATIC!)

Altfel, Geby este o cu totul altă femeie de când a început relația cu Giovanni Francesco. S-a transformat total și este de nerecunoscut. Semn clar că legătura cu fostul ”ginere” al lui Traian Băsescu îi priește de minune. Sunt împreună de când omul de afaceri s-a despărțit de Ioana și, în prezent, arată că se înțeleg mai bine ca oricând. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Giovanni Francesco, la cumpărături alături de iubita sa, Geby

Relația specială inclusiv cu “soacra”!

În urmă cu aproximativ un an, Giovanni Francesco a demonstrat că îi este dedicat inclusiv soacrei, nu doar actualei iubite. La momentul respectiv, bărbatul a dorit cu tot dinadinsul să o aştepte pe mama partenerei sale la gară şi să o ajute cu transportul bagajelor. După ce femeia a coborât din tren, fostul “ginere” al lui Traian Băsescu a preluat genţile soacrei, pe care le-a cărat fără să comenteze. De altfel, un lucru normal şi de bun simţ. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

(NU RATA: FOSTUL ”GINERE” AL LUI BĂSESCU A DISPĂRUT DUPĂ ANCHETELE DNA, DAR NOI L-AM GĂSIT…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...