Fiul cel mare al lui Adrian Mutu, gest indecent în mediul online

Publicat: 06/10/2018 | 16:32

Fără doar și poate, Mario Mutu este un adolescent care face furori în mediul online! Se fotografiază în diverse ipostaze însă nici în ruptul capului nu vrea să renunțe la gesturile indecente. 

Fiul cel mare a lui Adrian Mutu s-a fotografiat cu degetul mijlociu la vedere. Nu este pentru prima oară când tânărul se pozează în astfel de ipostaze însă chiar și așa fanii lui, se pare, că nu sunt deloc deranjați de atitudinea adoptată de adolescent și apreciază nonșalanța lui Mario Mutu. (CITEȘTE ȘI: CE MESAJ I-A TRIMIS MARIO MUTU MAMEI SALE, ALEXANDRA: ”NU LĂSA PE NIMENI SĂ ŢI-O DISTRUGĂ…” CE REACŢII AU AVUT FANII FOSTEI SOŢII A LUI MUTU)

Mario Mutu, gest indecent

Mario nu a moștenit pasiunea pentru fotbal

Mario locuieşte cu mama lui în Statele Unite, în Los Angeles, însă îl vizitează, din când în când, în România pe tatăl lui, Adrian Mutu.  Mario Mutu nu a moştenit de la tatăl lui pasiunea pentru fotbal, el fiind pasionat de baschet, pe care îl practică frecvent. Cu toate acestea, Mario se gândeşte la o carieră în actorie, domeniu în care activează mama lui, Alexandra Dinu. (VEZI ȘI: GESTUL SCANDALOS FĂCUT DE MARIO, FIUL LUI ADRIAN MUTU ȘI AL ALEXANDREI DINU. ȘI-A BĂGAT MÂNA ÎN PANTALONI, APOI A FOST FOTOGRAFIAT AȘA)

Mario este fiul lui Adrian Mutu din relaţia cu Alexandra Dinu. Adrian Mutu mai are trei copii, două fetiţe, Adriana şi Maya Mutu din relaţia cu Consuelo, şi Tiago Mutu din actuala căsnicie cu Sandra.

 

Citește și...