Doctorul Cezar Amititeloaie: ”Nu există medicament mai bun pentru creier decât postul intermitent”
Altceva cu Adrian Artene
Home » Exclusiv » Fiul celebrei știriste a câștigat procesul cu tatăl lui, ex-ministru al Sănătății

Fiul celebrei știriste a câștigat procesul cu tatăl lui, ex-ministru al Sănătății

De: Beatrice Dumitru 11/03/2021 | 23:44

Fiul celebrei știriste Dana Războiu a câștigat procesul cu tatăl lui, fost ministru al Sănătății. CANCAN.RO a aflat ce pensie a fost obligat să achite ex-soțul fostei prezentatoare. Copilul care a rezultat în urma mariajului pe care vedeta l-a avut cu fostul ministru al Sănătății Ovidiu Brînzan și-a chemat tatăl în fața instanței, nemulțumit de valoarea pensiei alimentare pe care o primea de la acesta.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte de ultimă oră legate de disputa din familia fostului ministru al Sănătății Ovidiu Brînzan.

Așa cum v-am prezentat, în urmă cu ceva timp,  băiatul pe care ex-politicianul îl are din mariajul eșuat cu Dana Războiu s-a adresat instanței de judecată. Fiul fostei prezentatoare TV și al lui Ovidiu Brînzan a depus o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București ce are ca obiect majorarea pensiei de întreținere. În mod evident, fiul Danei Războiu și-a dorit mai mulți bani de la tatăl lui.

Primea până acum doar 120 de euro pe lună

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în procesul în care a fost implicat fostul ministru al Sănătății. Din câte se pare, judecătorii au admis, în parte, cererea depusă de fiul fostei prezentatoare TV și al ex-politicianului și au decis majorarea pensiei alimentare.

Conform deciziei judecătorilor, până acum, Ovidiu Brînzan îi achita fiului său o pensie alimentară de aproximativ 120 de euro, mai exact 600 de lei. Acum, în urma deciziei instanței, fostul ministru al Sănătății este obligat să plătească o pensie de întreținere în cuantum de un sfert din veniturile sale nete cumulate. Pe lângă majorarea considerabilă, judecătorii l-au obligat pe fostul ministru la plata către reclamant a sumei de 4.000 de lei, cheltuieli de judecată. Decizia instanței de la Judecătoria Sectorului 1 poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile. (NU RATA: DRAMELE PRIN CARE A TRECUT DANA RĂZBOIU. A FOST LOVITĂ DE TATĂ ȘI DE SOȚ: „BĂTAIA ERA CEVA UZUAL”)

Fiul Danei Războiu a obținut în instanță majorarea pensiei alimentare

Decizia instanței

„Admite, în parte, cererea. Majorează pensia de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului prin Sentinţa civilă nr. 10165/2005, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul nr. 19057/2005, de la suma de 600 lei la un cuantum lunar de 1/4 din veniturile nete cumulate încasate lunar. Obligă pârâtul la plata către reclamant a pensiei de întreţinere în cuantum de 1/4 din veniturile nete cumulate încasate lunar, începând cu data introducerii acţiunii, 18.08.2020, şi până la majoratul minorului, precum şi în continuare, pe toată durata studiilor, dacă acesta va continua studiile după împlinirea vârstei de 18 ani, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 de ani.

Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei 4.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată efectuate în prezenta cauză. Executorie. Cu drept de apel, în termen de 30 de zile de la data prezentei hotărâri, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Dana Războiu a divorțat la notar de Bogdan Enoiu

Dana Războiu s-a plâns la Poliție

Fosta prezentatoare nu pare să fi avut noroc în dragoste! Cu primul soţ, Ovidiu Brînzan, fost ministru al Sănătăţii şi iubitul ei în studenţie, fosta prezentatoare a pus capăt mariajului după un episod de violenţă fizică, iar cu Bogdan Enoiu a încheiat căsnicia acuzându-l de infidelitate.  În vara anului 2005, Dana Războiu se prezenta în toiul nopţii la poliţie pentru a-şi denunţa soţul agresiv. Fosta prezentatoare a iscat pe atunci un adevărat cutremur. Ea a susținut că a fost pusă sub presiune de mai mulţi oameni politici să-şi retragă plângerea. (NU RATA: AMENINȚĂRI DURE ȘI ACUZAȚII DE INFIDELITATE ÎNTRE ȘTIRISTA DANA RĂZBOIU ȘI MILIONARUL ”COCA COLA” DE CARE DIVORȚEAZĂ!)

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresată fizic de soţul meu, Brînzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele ”, scria Dana Războiu în plângerea făcută la Poliţie.

A divorțat în secret de milionarul ”Coca Cola”

La începutul anului 2019, Dana Războiu avea să anunțe că își dorește să divorțeze de omul de afaceri Bogdan Enoiu, după 11 ani de mariaj. La scurt timp după anunțul ce a stârnit vâlvă în lumea bună, apropiații cuplului au susținut că fosta prezentatoare ar fi fost „tradusă” de mai multe ori, și de fiecare dată ar fi iertat.

Nu mai există drum spre împăcare între ei, Dana este foarte hotărâtă să divorțeze, ultimii ani au fost un calvar pentru ea, mai ales că trebuia să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să pară că este foarte fericită, ceea nu este deloc așa. A fost înșelată cu mai multe femei, culmea, și mai tinere decât ea, și este în continuare.

Deși a aflat aproape de fiecare dată, a găsit puterea să îl ierte, pentru copii, pentru a-și ține familia unită, însă acum nu mai poate, nu mai vrea să pozeze în femeia fericită, care este răsfățată de soțul ei cu diverse cadouri scumpe și vacanțe exotice. De multe ori se simțea vinovată și mereu îi dădea o «a doua șansă», chiar anul trecut au încercat să o ia de la zero, un prim pas a fost să își reînnoiască jurămintele”, au declarat apropiații celor doi cu mai multă vreme în urmă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Actrița a promis că se dezbracă de tot dacă se întâmplă asta! Cum arată tânăra
FOTO. Actrița a promis că se dezbracă de tot dacă se întâmplă asta! Cum arată...
Mai frumos decât orice SUV. Volvo-ul care le face pe toate - VIDEO
Mai frumos decât orice SUV. Volvo-ul care le face pe toate - VIDEO
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20 de alimente toxice pentru ficat
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Mădălina Ghenea, victima hărțuirilor. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi dramele prin care a trecut
Mădălina Ghenea, victima hărțuirilor. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi dramele prin care a...
O civilizație ASCUNSĂ, găsită din GREȘEALĂ chiar în Marea N...
O civilizație ASCUNSĂ, găsită din GREȘEALĂ chiar în Marea N...
„E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea
„E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o...
NU mai pot avea PERMIS DE CONDUCERE! Este complet INTERZIS pentru acești români
NU mai pot avea PERMIS DE CONDUCERE! Este complet INTERZIS pentru acești români
Geanina din Las Fierbinţi aruncă bomba la doar trei luni de la nuntă! Ce spune acum despre soţul milionar, este surprinzător!
Geanina din Las Fierbinţi aruncă bomba la doar trei luni de la nuntă! Ce spune...
BANCUL ZILEI. Bulă abordează o polițistă de la Rutieră: Cât? Polițista: 300 de lei
BANCUL ZILEI. Bulă abordează o polițistă de la Rutieră: Cât? Polițista: 300 de lei
Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus
Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus
Moment interzis minorilor, în direct: S-a răzbunat pe femeia care îl deranja la meci
Moment interzis minorilor, în direct: S-a răzbunat pe femeia care îl deranja la meci
Edu.ro Subiecte Română simulare Evaluare Națională 2023. Subiecte, barem și rezolvări pentru elevii de clasa a 8-a. Ce subiecte au picat
Edu.ro Subiecte Română simulare Evaluare Națională 2023. Subiecte, barem și rezolvări pentru elevii de clasa...
20 de ani de la
20 de ani de la "Shock & Awe". Pe 20 martie 2003, America a invadat...
Veste cumplită despre IRINA FODOR! Ce s-a întâmplat cu vedeta Antenei 1. Este șoc total
Veste cumplită despre IRINA FODOR! Ce s-a întâmplat cu vedeta Antenei 1. Este șoc total
SALARII De NABABI. Cât CÂȘTIGĂ ȘEFII de la OMV
SALARII De NABABI. Cât CÂȘTIGĂ ȘEFII de la OMV
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
ATENȚIE, români! Dacă aveți aceste bancnote de 10 sau 50 de euro pe acasă, puteți primi o mică avere. Valorează mult mai mult decât ce scrie pe ele
ATENȚIE, români! Dacă aveți aceste bancnote de 10 sau 50 de euro pe acasă, puteți...
Nicoleta Luciu, desființată după ultima imagine postată: „Și-a făcut operații care au banalizat-o”
Nicoleta Luciu, desființată după ultima imagine postată: „Și-a făcut operații care au banalizat-o”
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Previziunea cumplită a unui „călător în timp” din anul 2671. Ce se va întâmpla în 2024
Previziunea cumplită a unui „călător în timp” din anul 2671. Ce se va întâmpla în...
Au găurit gheața groasă de 900 m, au băgat o cameră și au încremenit: „Nu trebuia să fie acolo!”
Au găurit gheața groasă de 900 m, au băgat o cameră și au încremenit: „Nu...